-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

12 obiecte raspunzatoare cu aparitia cancerului ce trebuie eliminate din dormitorul dumneavoastra chiar acum.


Publicitate

Majoritatea expertilor si nutritionistilor sunt de parere ca este impedios necesar sa consumam alimente organice, fructe si legume. Sa bem multa apa si sa dormim 8 ore pe noapte. Trebuie sa evitam alimentele procesate, zaharul si sa ne detoxifiem organismul o data la ceva timp.

Stiati insa ca si un mediu sanatos face parte din detoxifiere? Sunt sigur ca dupa ce ati citit cat de mult rau fac produsele de curatenie, ati incercat sa mai eliminati din ele. Insa ce ati facut cu dormitorul? Acesta este un spatiu extrem de important, deoarece aici ne petrecem o bucata buna din zi, insa de cele mai multe ori este cel mai neglijat. In articolul de azi va demonstram cum puteti tine dormitorul departe de cancer!


Expertii mai spun si ca un dormitor curat si lipsit de toxicitate este cea mai simpla metoda prin care puteti incepe. De ce? Pentru ca fiecare schimbare in bine va tine sanatosi. Modul in care incepeti este strict decizia dumneavoastra: unii oameni schimba lenjeriile, altii perdelele sau covoarele.

1. Inlocuiti pernele si fetele de perne cu unele organice.

Trebuie sa inlocuiti in primul rand pernele si fetele de perne! Adevarul dureros este acela ca majoritatea oamenilor achizitioneaza bumbac deoarece cred ca este mai sigur decat sinteticul, insa bumbacul este tratat cu insecticid si pesticid. Incercati sa inlocuiti cu materiale organice.

2. Inlocuiti orice material artificial din casa

Este foarte important sa stiti faptul ca materialele sintetice precum acrilul sau nailonul sunt confectionate din termoplastice. Aceste materiale folosesc molecule de gaz si astfel ajungeti sa respirati plastic.

3. Inlocuiti chiar si hainele din aceste materiale

Asa cum am amintit mai sus, orice material sintetic este o forma simpla prin care noi inhalam gaz. Va recomandam sa inlocuiti hainele cu unele din materiale organice.

4. Inlocuiti mobila din pal

Iata ce trebuie sa stiti- daca aveti in casa mobila din materiale artificiale: pal, imitatie de piele, etc; va recomandam sa o schimbati de urgenta. PVC este cel mai periculos dintre toate plasticele. Indepartati din jurul dumneavoastra orice articol din acest material.

5. Scapati de MDF

Daca aveti mobila confectionata din MDF, scapati imediat de ea. Acest material este responsabil cu agravarea astmului, iritabilitatea mucoasei, duce la aparitia dermatitei si a bolilor pulmonare. Substantele chimice din MDF au fost strans legate de aparitia celulelor carcinogene, insa pot duce si la aparitia starilor precum greata, voma sau dureri de cap.

6. Scapati de covoarele sintetice

Expertii sunt de parere ca presurile si covoarele din sintetic sunt direct raspunzatoare su aparitia alergiilor. Daca aceste articole de casa sunt si imbibate cu praf, atunci este si mai grav. Incercati sa le inlocuiti cu unele din lana. Daca nu va permiteti, incercati sa renuntati pur si simplu la ele. Poliesterul din covoare poate duce la aparitia mai multor tipuri de cancer si afectiuni ale organelor.

7. Folositi vopsea din compusi volatili organici

Compusii acestor vopseluri sunt usor de evaporat si nu intra in contact cu aerul respirabil. Toate celelalte vopseluri contin compusi ce duc la poluare si la aparitia problemelor respiratorii, greata, probleme cu vederea, etc.

8. Zona de pantofi

Ce inseaman asta? Va recomandam sa folositi incaltaminte separata pentru afara si interior. Dupa ce ati introdus in casa, incaltamintea cu care ati mers pe strada, incercati sa o curatati imediat si sa o puneti intr-un dulap special, astfel veti evita sa aduceti in casa mizerie, polen sau alte chimicale.

9. Folositi cat mai putine produse electrice

Incercati sa utilizati cat mai putin aceste dispozitive sau sa nu le tineti in camera atunci cand dormiti.

10. Inlocuiti saltelele

Sa fiu sincer, cred ca acesta este cel mai dificil pas, deoarece saltelele organice sunt destul de scumpe. Eu cred insa ca merita, atat timp cat ne ajuta sa dormim linistiti si, cel mai important, sanatosi!

11. Cumparati un purificator de aer.

Daca va permiteti, puteti cumpara un purificator de aer pentru toata casa, deoarece daca vom cumpara doar pentru o singura camera, microbii se vor plimba dibtr-o camera in alta.

12. Scapati de perdelele si draperiile sintetice

Realitatea este ca, in zilele noastre, aceste articole sunt confectionate, intr-o proportie foarte mare, din sintetic. Incercati sa le inlocuiti cu materiale organice iar daca pretul vi se pare prea mare, puteti cumparati doar materialul si sa le coaseti singuri acasa.
Multumim ca ne cititi articolele! O zi buna!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog