-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Sunteti unul din ei? Ce se ascunde in spatele stangacilor?


Publicitate

Un articol de Maria

Asemeni oricarui organism, fiinta umana este asimetrica, desi pare sa fie simetrica, la prima vedere. Din perioada embrionala, inima se formeaza in partea stanga a pieptului iar ficatul este localizat in partea dreapta.

Plamanul stang este diferit de cel drepr si invers iar functiile creierului nu sunt simetrice, ceea ce duce la stabilirea dreptacilor sau a stangacilor.



Oamenii de stiinta si-au pus multe intrebari, legate de aceste variatii, insa a continuat sa ramana un mister. 

Dominanta partii drepte sau a celei stangi, se afla in stransa legatura cu asimetria emisferei cerebrale. De fapt, una din emisfere este intotdeauna mai dominanta decat cealalalta.

Oamenii de stiinta au descoperit faptul ca emisfera dreapta este dominanta in proportie de 95% iar cea stanga in proportie de 70%, fapt destul de confuz, la prima vedere.

Un lucru misterios este acela ca exista 90% persoane dreptace si doar 10% stangace.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com -"Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o
puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog