-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Omoara anual 100,000 de oameni: otrava pe care o folosim toti ne imbolnaveste!


Publicitate

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca deodorantele de camera sunt criminali silentiosi.

Conform British Telegraph, aceste produse si-au castigat aceasta denumire deoarece cauzeaza anual moartea a 99,000 de oameni, anual in Europa.



Oamenii de stiinta au avertizat oamenii, ca aerul din casa este puternic afectat de aceste odorizante si de produsele pentru curatenie, deoarece contin chimicale si vapori daunatori, care ajung direct in plamani.

Obiectele de mobilier, hainele si materialele izolante, care contin formaldehide, degaja vapori iritanti.

“Femeile insarcinate, expuse la un aer de calitate precara, pot provoca beblusilor malformatii si afectiuni renale sau pulmonare. Vaporii pot duce la avort, astm, dementa, obezitate si afectiuni maligne.”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog