-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Oamenii care sunt sortiti sa se intalneasca, se intalnesc.


Publicitate

Oamenii care sunt sortiti sa se intalneasca, se intalnesc. Nu conteaza cat fug unul de altul. Nu conteaza cat refuza sa se vada. Si nu conteaza ce alte planuri au ei cu alti oameni. La momentul potrivit, acesti oameni se vor intalni. Si se vor iubi.

Viata gaseste cele mai incurcate cai pentru a ne conduce in bratele oamenilor potriviti… De cele mai multe ori intai ne lasa in suflete oamenii nepotriviti, ca sa-i plangem, sa le ducem dorul. Se asigura ca in acest fel vom putea zambi frumos si sincer alaturi de oamenii care ne merita si pe care, la randul nostru, ii meritam.

Cateodata ne vom pierde mintile si inimile pentru oameni fara de care nu vom reusi sa ne imaginam viata, iar ei vor pleca sau ne vor da motive intemeiate sa-i parasim si pur si simplu ne vom da seama ca suntem oameni puternici si ca putem renunta la ceea ce iubim daca ceea ce iubim a inceput sa fie un rau, nu un bine.

Altadata nu suntem capabili sa traim o anumita clipa si o pierdem definitiiv, iar aceasta clipa ne rapeste un anume om care, poate, ar fi fost capabil sa iubeasca. Dar noi pierdem clipa, asta pentru ca avem rani nevindecate si ne temem. Ne temem de alt esec. De parca esecul ne-ar defini pe noi ca oameni, nu reusitele, nu ambitia, nu determinarea de a gasi fericirea.

Si la un moment dat o vom gasi pentru ca trebuie sa ne alaturam acelor oameni pe care i-am cautat de la bun inceput, fara sa stim pe cine cautam de fapt. Trebuie sa ajungem in bratele oamenilor potriviti, nu conteaza daca pe cai scurte sau lungi, stie ea, viata. De multe ori fugim prea mult de noi pana sa ne gasim. De multe ori ne refuzam prea tare pana ne acceptam. Si o singura data ne iubim atat de mult incat sa nu ne parasim niciodata si sa ne fim alaturi intreaga viata.


Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog