-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Eclipsa lunii pline din 16 septembrie 2016 - Constiinta pura!


Publicitate

Eclipsa din data de 16 septembrie, se desfasoara in semnul pestilor, momentul perfect pentru a deveni creativi si spirituali!

Mama luna, se simte in largul ei, sub acest semn, deoarece doar astfel isi poate exprima ideile, formele creative si emotiile interioare.

Luna este de asemenea extrem de puternica, sub semnele de apa, asa ca eclipsa va fi simtita extrem de puternic, atat la nivel constient, cat si inconstient.Eclipsa din aceasta luna, se aseamana extrem de mult cu cea din anul 2008.

Acest ciclu se va termina in luna februarie, 2017.

Eclipsa din luna septembrie va pune mare accent pe adevar. Tot ceea ce ati tinut ascuns sau nu ati vrut sa recunoasteti, va iesi la iveala odata cu aceasta eclipsa.

Adevarul va va elibera, iar acesta este scopul real al eclipsei.

Vazand adevarul, vandu-l chiar in fata dumneavoastra, veti putea lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste viata dumneavoastra.

Adevarul poate fi dureros uneori, insa daca va doriti o viata constienta, aveti nevoie de adevar.

Aceasta eclipsa poate scoate la iveala unele temeri, insa acestea va vor duce catre directia cea mai buna.

Daca anumite lucruri va capteaza atentia, nu le ignorati! Odata ce sunteti suficient de puternic sa vedeti adevarul, il puteti si suporta.

Cum aceasta eclipsa detine energia adevarului, asteptati-va ca toate emotiile, pe care le-ati tinut ascunse, sa iese la iveala.

Toate sentimentele, care vor izvori in aceasta zi, trebuie canalizate catre arta.

Tendinta acestei eclipse este de a ne varsa frustrarile pe cei din jur.

Aveti mare grija ceea ce spuneti si nu luati decizii transante, daca nu sunteti siguri de ele.

Relatiile vor fi afectate pe durata acestei eclipse. Daca ati tinut lucruri ascunse sau daca simteati ca ceva nu merge bine in ultima vreme, acum totul se va clarifica.

Daca ati fost nefericit in relatie sau in viata, aflati ca aceasta eclipsa va ajuta sa luati decizia cea mai buna.

Daca anumite persoane ies din viata dumneavoastra in intervalul unei eclipse, este cu siguranta un semn karmic.

Tot ceea ce apare nou in viata dumneavoastra, odata cu aceasta eclipsa, nu va disparea pana in luna februarie a anului 2017.

Aceasta eclipsa va aduce sentimentul de intregire si de pace.

Universul va suplimenta prin sentimentul de energie si eliberare.

Eclipsa lunii septembrie are ca principal scop ordonarea vietii, asa ca va va ajuta sa gasiti adevarul in inima dumneavoastra si sa luati cele mai bune decizii.

Data de 16 septembrie este asemeni unei flori, gata sa isi arate petalele. Incercati sa profitati de aceste momente si sa reflectati putin asupra vietii dumneavoastra.

Aveti incredere in intuitie si nu uitati ca aceasta eclipsa va scoate latura creativa si spirituala, la suprafata.

De fapt, daca puteti sa scoateti la iveala si sa acceptati anxietatea si temerile, veti putea vedea adevarul si frumusetile, pe care Universul ni le ofera.

Nu uitati, adevarul ne inalta!


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog