-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cand fiica ei s-a trezit, mama ei a observat ca picioarele ii erau acoperite de vanatai; nu iti poti imagina cauza....


Publicitate

Un articol de Maria

Cand aceasta fata s-a trezit dimineata, a fost ingrozita de aspectul picioarelor ei. Erau acoperite de vanatai. Parintii ei au fost, de asemenea, socati si au dus-o imediat la cel mai apropiat spital....

Care a fost cauza, vei afla in continuare!



Aceasta boala se numeste "Purpurafulminans”. Este un sindrom rar, al unor tromboze intravasculare si infectii hemoragice ale pielii, care devine rapid progresiva si este insotita de colapsul vascular si de coagularea intravasculara. Ea este clasificata drept o boala idiopatica, infectie acuta neonatala.

Numele fetei este Bo si are numai 4 ani.

Ea locuieste, alaturi de parintii ei, in Anglia. Cand medicii au examinat-o, au descoperit ca motivul bolii era bubatul pe care il avea.

Initial, fata a resimtit dureri la nivelul picioarelor, iar mama sa a intuit ca ceva nu era in regula. Groaza s-a instalat odata cu aparitia vanatailor, caci parintii copilei nu intelegeau ce se intampla.

Dupa ce a fost diagnosticata cu purpurafulminans, parintii sai au o primit o veste si mai ingrozitoare: ca fata si-ar putea pierde ambele picioare.

Au fost devastati la auzul vestii, asa ca au incercat toate variantele, de la tratamente medicamentoase pana la transfuzii cu plasma.

Din fericire, Bo a reactionat la tratament, iar datorita reactiilor prompte si dedicatiei medicilor, picioarele i-au fost salvate. A fost nevoita sa stea intr-un scaun cu rotile o perioada, insa in cele din urma a reusit sa mearga din nou.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o
puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog