-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 semne ca esti un inger pe pamant


Publicitate

Probabil cunoasteti aceste tipuri de oameni sub mai multe nume- muncitorii luminii, ingeri pe pamant sau alte denumiri similare. Poate chiar va simtiti ca una dintre aceste persoane speciale. Muncitorii luminii au venit pe pamant sa imprastie si sa impartaseasca lumina lor cat mai mult posibil. Acestia nu au rabdare pentru ura, intoleranta, violenta sau opresiune, acest tip de persoane doresc doar ca toata lumea sa traiasca in armonie si sa treaca peste problemele curente de pe pamant. 



Muncitorii luminii nu rezoneaza prea mult cu lumea moderna, de cele mai multe ori ei simtindu-se ca suflete batrane care au revenit pe pamant pentru a restaura si reinnoi planeta. Acestia iau in considerare modul in care lumea functiona atunci cand traiam din de pe urma pamantului, in armonie unii cu ceilalti, cu animalele si cu natura. Desi stiu faptul ca probabil nu ne vom mai intoarce niciodata la acel mod de viata, ingerii pe pamant doresc pur si simplu ca noi sa traim in pace cu lumea noastra din prezent. Acestia doresc bodatie, rasete, fericire si bucurie pentru toata lumea iar ei sunt cele mai putin egoiste persoane pe care le veti intalni vreodata. 

Inginerii pe pamant doresc alinierea cu puritatea, cu energia dragostei si, facand acest lucru, ii ajuta pe altii sa isi gaseasca cel mai pur eu in aceasta viata. Acestia doresc sa transpuna problemele si greutatile inimii si sa traiasca in armonie cu Divinitatea. Acestia au intentii bune pentru propriile persoane si pentru planeta, insa de multe ori se simt frustrati din cauza principalei situatii de stat.
Daca simtiti ca puteti fi un inger pe pamant insa nu sunteti sigur, cititi mai detaliat despre rolul dumneavoastra pe aceasta planeta.

6 semne ca esti un inger pe pamant

1. SUNTETI O PERSOANA FOARTE SENSIBILA.

Ingerii pe pamant au venit pentru un scop grandios, insa salvarea planetei vine cu un cost pe masura. De cele mai multe ori, ingerul pe pamant se va simti depasit de toate problemele din lume si se va simti ca si cand niciodata nu va putea face o diferenta. Ingerul pe pamant poate deveni foarte frustrat si satul de lucrurile de pe pamant, poate fi disperat dupa o schimbare. Este posibil sa nu le placa sa stea in apropierea unor grupuri mari de oameni zgomotosi pentru ca energia conflictuala ii poate epuiza si le poate da o stare de anxietate. 

Ingerii pe pamant au si o sensibilitate ridicata la violenta, ura si la orice este portretizat ca negativ prin mass media si prin buletinele de stiri. Ei tind sa se ascunda in confortul camerelor lor in cea mai mare parte a timpului, ca o metoda d a se proteja de lumea esterioara agitata si suprastimulanta. 

In cazul in care va regasiti in aceste randuri, este posibil sa fiti un inger pe pamant. 

2. VA PLACE SA PETRECETI TIMP SINGURI.

Muncitorul luminii sau ingerul pe pamant iubeste sa petreaca timp in singuratate pentru a isi reincarca si reechilibra energiile. Asa cum am mai spus si in primul paragraf – aceste tipuri de persoane se simt in mod frecvent depasite d lumea de azi si utilizeaza timpul in singuratate pentru a se vindeca si a se pregati pentru urmatoarea intalnire cu lumea exterioara. Acestora le place sa sape adanc in psihicul propriu si sa vindece parti din propria persoana care au fost deteriorate. Ingerii pe pamant stiu ca pentru a schimba lumea, trebuie sa schimbe propria persoana si trebuie sa devina cea mai buna versiunea a lor. 

3. VA PASA DE CEILALTI.

Simtiti empatie fata de ceilalti si doriti sa ii ajutati cu problemele pe care le au? Daca da, puteti fi un inger pe pamant. Aceste persoane pot lasa orice lucru balta spre a ajuta pe cineva care are nevoie, pentru ca ei insisi au suferit in trecut si nu doresc sa vada pe altcineva suferind. Muncitorii luminii se simt adanc conectati cu ceilalti oameni si doresc doar sa ofere alinare persoanelor care sufera. Ingerii pe pamant stiu ce dificila si ce infricosatoare poate parea in anumite momente, deoarece de cele mai multe ori traim in nesiguranta. Cine stie ce poate aduce ziua de maine, insa muncitorii luminii stiu ca pot face o schimbare pozitiva chiar azi. 

Aceste persoane traiesc in prezent si doresc sa faca o schimbare cat mai pozitiva cat de mult este posibil. Ingerii pe pamant se pot identifica in luptele altor persoane pentru ca ei s-au aflat in acele situatii inainte. 

4. VA SIMTITI CHEMAT PENTRU UN ANUMIT SCOP.

Nu va regasiti in dorintele lumii si in drumul structurat. Nu va place sa fiti programat, conditionat de societatea in care traim si nu doriti sa urmati pasii celorlalti oameni. Doriti sa faceti propriul marcaj si sa traiti dupa propriile reguli si nu va place ceea ce ceilalti oameni considera „normal” si nu puteti visa sa traiti viata fara a fi implinit. Ingerii pe pamant se pot simti atrasi sa faca ceva din domeniul umanitar, ca de exemplu lucrator social, consilier, acupuncturist sau terapeut de masaj. Acestia se vad ca vindecatori si doresc slujbe in domenii unde pot trai de pe urma pasiunii lor. 

Poate doriti sa va incepeti propria afacere astfel incat sa va eliberati de structura si rutina care vine impreuna cu o slujba normala. 

5. AVETI O INTUITIE PUTERNICA.

Probabil nu traiti din prisma logicii, ci alegeti sa luati deciii pe baza emotiilor si intuitiei. Ingerii pe pamant simt mai adanc decat celelalte persoane si nu rezoneaza cu modalitatea prea stricta pe care o au ceilalti oameni in ceea ce priveste traiul in societatea zilelor noastre. Permiteti intuitiei sa va ghideze in viata, ajutandu-va sa va dati seama de fiecare nou pas pe care il faceti. 

Ingierii pe pamant au incredere in vocea interioara care le spune ce sa faca pentru ca stiu ca mesajele pe care le primesc vin de la Divinitate. Acestia au incredere in univers care aduce lucruri si persoane pozitive in vietilor lor si stiu faptul ca intuitia este mediul prin care Divinitatea le vorbeste. Acestia se bazeaza pe ghizii spirituali si pe ingeri pentru asistenta frecventa si probabil urmeaza un anumit tip de practica spirituala.

6. REFUZATI IDEALURILE MODERNE.

Majoritatea dintre muncitorii luminii si ingerii de pe Pamant nu pot intelege lumea din zilele noastre. De ce petrecem atat de mult timp la lucru, pentru a ne putea permite obiecte care nu ne sunt necesare? De ce exista locuri de munca? De ce ne poluam casele si Pamantul, ele sunt singurele locuri unde putem trai? De ce ducem razboaie si suntem rasisti? De ce nu am evoluat intr-o societate mai civilizata? Aceste intrebari se deruleaza constat in mintea acestor fiinte si ajung sa refuze societatea actuala, in urma raspunsurilor pe care le primesc. Multi oameni ii numesc ciudati si ii resping, insa lor doar le pasa de Pamant si de aceasta lume. 

Ingerii de pe pamant au realizat ca nu putem trai separati sau izolati si ca avem nevoie unii de ceilalti pentru a fi fericiti si liberi. 

Ingerii de pe pamant petrec foarte mult timp in natura. Acolo se simt acasa.

Ei apreciaza natura si orice element legat de aceasta, refuzand sa cedeze in fata materialismului, invidiei, corporatiilor sau votului. 

Daca aceste semne au rezonanta, in ceea ce va priveste, probabil ca si dumneavoastra sunteti un inger. Este un drum greu de parcurs, insa la final veti fi recompensat. Ori de cate ori va simtiti pierdut, incercati sa va amintiti care este scopul dumneavoastra pe aceasta lume. Ati venit pe lume sa ii luminati si pe ceilalti!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog