-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Urmati-va sufletul!


Publicitate

Daca simtiti o nevoie puternica de schimbare, atunci sufletul isi doreste cu ardoare sa intre intr-un nou capitol al vietii; renunta la latura obisnuita, pentru a zbura catre incantare. Pentru a accesa un nivel mai inalt al evolutiei personale, putem lua ca exemplu un elev, care trece dintr-o clasa in alta. Apar emotii mixte: pe de o parte este satul de vechea clasa, insa pe de alta, ii este teama daca va face sau nu fata intr-o alta clasa. Ori de cate ori suntem pregatiti sa evoluam, vom simti o ezitare, ajungand chiar la frica. Aceasta piedica trebuie indeparta din drumul catre evolutia spirituala. Frica destrama dorinta de schimbare si ia fete precum lenea sau amanarea. Aveti grija la aceste elemente si perseverati in evolutie.

Partea care ne indeamna sa evoluam este sufletul, iar intelectul produce frica si reticenta. Teama ne va determina sa ridicam o cusca, a carei chei este de mult pierduta. Sufletul este cel care se vrea a fi liber, stie deja ceea ce este cel mai bine pentru el si isi doreste sa evolueze.

Priviti-va cu atentie viata: stagnez sau evoluez? Fiecare om are un talent ascuns, insa nu toti au curajul de a-l exprima. Intelectul este cel care ii convinge ca talentul lor nu este suficient de important sau practic. Intelectul este bun pentru calcule si logica, insa ar trebui tinut departe de imaginatie si gandire conceptuala. Intelectul este mult mai limitat decat sufletul, el nu poate crea viziuni ale viitorului, aceasta este responsabilitatea sufletului.

Intelectul este blocat in trecut si poate functiona numai cu ajutorul memoriei. Altfel spus, intelectul poate avea acces doar la ceea ce s-a petrecut, insa sufletul detine accesul complet al prezentului si al viitorului. Ganditi-va asa, intelectul poate canta o melodie deja scrisa, insa sufletul este ocupat cu compunerea altor melodii.

Sufletului ii place sa se joace, sa exploreze si sa descopere. Intelectul va spune sa stati linistit, sa taceti si sa fiti ascultator. Sufletul vede un alt potential al persoanei si ori de cate ori va simtiti fericit, cu siguranta sufletul este raspunzator pentru asta. Nu mai ascultati intelectul, urmati-va sufletul, el detine adevarul absolut!

Sufletul isi doreste sa va traiti viata la maxim, daca refuzati dorintele sufletului, veti intra in acea lume a regretului. Urmati-va vocea sufletului, iar teama va disparea ca prin minune. Conturati-va propriul drum, strigati cu propria voce si cautati cele mai inalte culmi ale propriei persoane. Scapati imediat de teama si spuneti-va ca sunteti pregatit sa treceti prin orice va rezerva viata.

Nu mai pierdeti timpul cu activitati banale si vechi obiceiuri; aici este ascunsa frica! Sufletul este singurul care ne arata faptul ca suntem in permanenta ghidati de Divinitate!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog