-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Masati acest punct pentru a dormi mai bine, pentru a scapa de stres si pentru a va reintineri pielea.


Publicitate

O pictograma inscriptionata pe mormantul lui Ankhamor in anul 2,330 IH reprezinta prima atestare a masajului, ca metoda de relaxare sau a formei de reflexologie, din zilele noastre.

„Parintele refelxologiei”, Dr. William H. Fitzgerald, a descoperit faptul ca simpla utilizare a presopuncturii intr-o zona afectata de o interventie chirurgicala, poate elibera pacientul de durere.

De fapt, exista foarte multe puncte cheie la nivelul pielii, care o data masate pot ajuta la regularizarea circulatiei sanguine, la curatarea toxinelor din organism si la tratarea multor boli.

Prin masarea punctului prezentat in imaginea de mai sus, puteti dormi mai bine, puteti reduce stresul si puteti redobandi frumusetea naturala a pielii.

Ce este cel mai important in ceea ce priveste acest punct?

In limba chineza, acest punct se numeste San Yin Jiao Spot sau SP6. Este masat pentru a trata disfunctiile urologice, insomniile sau crampele menstruale, fiind localizat in partea interioara a piciorului, deasupra gleznei (priviti imaginea de mai sus). 

Pentru a gasi cat mai repede acest punct, localizati glezna dupa care urcati 4 degete pe picior. Cand ati ajuns in acel punct, presati cu putere.

Procedura:

• Masati timp de 4-5 secunde
• Eliberati
• Repetati

Puteti incepe o masare mai intensa, dupa cateva minute, insa luati-o treptat.

Beneficiile masarii punctului San Yin Jiao (shiatsu)

Shiatsu este o forma de miscare chinezeasca, ce se bazeaza pe medicina traditionala chineza. De asemenea, shiatsu este si o terapie fizica, ce tinde sa sustina refacerea si echilibrarea organismului.

San Yin Jiao nu ne elibereaza doar de stres, crampe si inomnie, ci ne confera si stralucirea mult dorita a pielii, deoarece acest punct este situat la intersectia meridianelor splinei, ficatului si rinichilor.

Prin masarea acestui punct, splina va functiona mult mai bine, imbunatatind aspectul pielii. O splina mai sanatoasa inseamna celule noi si nivel crescut de oxigen in organism.

Masarea acestui punct timp de 10 minute, va ajuta la eliminarea problemelor hormonale, ajutand femeile sa isi redobandeasca senzualitatea. In plus, acest masaj va scapa de balonare si stimuleaza buna functionare a ovarelor si uterului (excelent in cazul femeilor care isi doresc sa ramana insarcinate).

Nota: Este recomandat sa masati punctul seara, pentru ca terapia sa se prelungeasca in decursul noptii. Pentru rezultate maxime, repetati procedura in fiecare seara.

Dupa cum puteti observa, acest masaj va ajuta sa intineriti, sa dormiti mai bine si sa fiti extrem de sanatosi!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog