-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum trebuie depozitate ouale!


Publicitate

Probabil ca si dumneavoastra va place sa mancati oua la micul dejun. Nu ma mira, deoarece reprezinta un aliment excelent pentru micul dejun: este bogat in nutrienti, este sanatos si delicios.

Ouale sunt foarte usor de preparat, insa trebuie neaparat sa stiti care sunt conditiile optime de depozitare.

Unde depozitati ouale dupa ce le cumparati? Le tineti in frigider? Nu toata lumea le depoziteaza in frigider, exista persoane care le tin intr-o camera, ferite de lumina, la o temperatura mica.

Cu totii stim ca principalul risc la care ne expunem, daca mancam oua stricate, este Salmonela.

“Ouale care nu sunt depozitate in frigider, pot fi mult mai usor infestate cu Salmonela, decat cele de la frigider.” Declaratie publicata in the Journal of Food Protection.

Insa Radioul National este de parere ca, nu este necesara depozitarea oualelor la frigider, deoarece exista multe alte metode de protejare a oualelor de Salmonela,. In Europa, majoritatea gainilor sunt vaccinate impotriva Salmonelei, asa ca nu trebuie sa ne facem griji daca nu le depozitam la frigider.

Vaccinurile sunt extrem de eficiente in ceea ce priveste prevenirea si distrugerea Salmonelei, insa Marianne Gravely, expert alimentar, este de parere ca ouale nu trebuie tinute la temperatura camerei mai mult de 2 ore. Cea mai mare problema a Salmonelei, este aceea ca nu schimba gustul alimentelor, asa ca nu poate fi depistata usor. Nici gainile nu prezinta semne distinctive si singura metoda de depistare ramane analiza de laborator. Ramane la latitudinea dumneavoastra, metoda de depozitare a oualeleor, insa fiti cu mare bagare de seama!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog