-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata Cum Putem Scapa De Tartru, In Doar 5 Minute, Fara A Merge La Dentist!


Publicitate

Acumularea resturilor alimentare in spatiul interdentar se numeste tartru. Acesta poate duce la aparitia respiratiei urat mirositoare sau la afectiuni mult mai grave, precum sangerari sau halitoza.

Nu exista o solutie clara de prevenire a dezvoltarii tartrului, insa puteti incerca chiar la dumneavoastra acasa cateva trucuri care va vor ajuta.

In ceea ce priveste fumatorii sau in cazul consumatorilor de cafea, pe langa tartru, apar si puncte galbene sau negre, la nivelul dintilor. Ambele afectiuni putand duce la pierderea dintilor.

Toti oamenii ar trebui sa mearga la medic din 6 in 6 luni pentru un detartraj, insa noi va oferim o alternativa, ce va scapa de drumul pana la dentist.

Remediul # 1:

Ingrediente:

½ litru de apa
60 grame de faina din coaja de nuca

Mod de preparare:

Fierbeti apa si faina, intr-un recipient din aluminiu. In momentul in care a atins punctul de fierbere, lasati pe foc alte 10 minute. Trebuie sa obtineti o compozitie asemanatoare pastei de dinti. Periati dintii cu acest preparat, timp de 5 minute, de 2 ori pe luna.

Remediul # 2:

Ingrediente:

2 linguri seminte de floarea soarelui
2 linguri zeama de lamaie
½ litru de apa

Mod de preparare:

Puneti ingredientele la fiert, intr-un recipient din aluminiu, si lasati sa fiarba la foc mic, timp de 1 ora. Folositi preparatul pentru a peria dintii timp de 5 minute, de 2 ori pe luna.

Igiena orala este extrem de importanta. De fapt, este cartea noastra de vizita. acumularea tartrului reprezinta cauza respiratiei urat mirositoare.

Sfaturi:

Este foarte important sa avem o igiena orala zilnica:

  • Dintii trebuie periati dupa fiecare masa, timp de minim 2 minute.
  • Este recomandat sa folosim pasta de dinti ecologica, deoarece pasta conventionala contine substante prea agresive pentru dantura noastra.
  • Folositi ata dentara in fiecare seara pentru a preveni depunerea de resturi alimentare intradentar.
  • Putem folosi si apa de gura, daca ne dorim una naturala o putem prepara dintr-o infuzie de menta, in care adaugam parti egala de apa plata si apa de mare.
  • Putem merge la dentist pentru o curatare a danturii, insa nu prea des deoarece smaltul poate fi afectat.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog