-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dati foc acestor frunze in mijlocul casei si problemele dumneavoastra vor disparea!


Publicitate

Folosite inca din vremuri stravechi, pentru incoronarea campionilor Olimpici, frunzele de laur reprezinta mult mai mult decat un condiment. Aceste frunze au o traditie in ceea ce priveste medicina naturista. Proprietatile lor unice au fost recunoscute si utilizate de catre egipteni, greci si romani.



Chiar si in zilele noastre, multi practicanti ai medicinei naturiste, cunosc beneficiile acestor frunze. Cateva exemple ar fi: scaderea hipertensiunii, tratarea insomniilor si stresului, scaderea colesterolului. In plus, se credea ca frunzele de laur pot trata epilepsia.

Pentru a beneficia de proprietatile acestor frunze, le puteti adauga in preparatele dumneavoastra sau le puteti da foc intr-un bol din sticla, folosindu-le drept aromoterapie. Mirosul degajat ajuta foarte mult la relaxarea muschilor, la limpezirea gandurilor si la imbunatatirea starii de spirit.

Nu exista niciun dubiu, daca dati foc o data frunzelor de laur, o veti face si a doua oara!

Cu siguranta multi dintre dumneavoastra nu cunosteati efectele acestei plante.

Metoda este destul de simpla: nu trebuie decat sa dati foc catorva frunze, intr-un bol sau intr-o scrumiera si sa lasati mirosul sa isi faca efectul.

Chiar daca atat frunzele proaspete cat si cele uscate, pot fi folosite cele uscate sunt mult mai eficiente, deoarece au un parfum mai puternic.

Lista beneficiilor presupune urmatoarele:

  • Calmeaza sistemul nervos,
  • Intarec sistemul imunitar
  • Imbunatatesc activitatea mentala,
  • Stimuleaza procesul de transpiratie
  • Trateaza durerea.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog