-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

DACA NU L-AR FI SALUTAT IN ACEA DIMINEATA PE COLEGUL EI, ACEASTA FEMEIE AR FI MURIT INGHETATA IN DECURS DE CATEVA ORE! O POVESTE UIMITOARE!


Publicitate

Un articol de Maria

Este vorba de povestea unei femei care lucra intr-o fabrica de procesare a carnii. Intr-o zi, dupa ce si-a incheiat tura, femeia a intrat in camera frigorifica ca sa verifice starea unor alimente, moment in care usa metalica s-a inchis, iar femeia a ramas prinsa inauntru.



Tipetele sale de ajutor au fost in zadar, deoarece toti colegii femeii plecasera deja acasa.
In plus, izolatia camerei ar fi estompat oricum strigatele femeii, chiar daca s-ar fi aflat cineva prin preajma. 

Dupa cateva ore petrecute la temperaturile extreme dinauntru, femeia nu mai avea mult de trait. Cand, deodata, paznicul fabricii a deschis usa camerei frigorifice si a scos-o pe femeie din capcana, salvandu-i astfel viata.

Dupa ce si-a revenit, supravietuitoarea l-a intrebat uimita pe salvator cum s-a intamplat sa-i sara in ajutor cand nu se astepta sa mai fie prin preajma, raspunsul barbatului a fost:

„Lucrez aici de aproape 35 de ani. Zilnic trec pe langa mine zeci de angajati, dar tu esti una dintre putinele fete cunoscute care se opresc sa ma salute de fiecare data, atat la venire cat si la plecare.

Dupa ce-am iesit din tura, mi-am dat seama ca m-ai salutat azi-dimineata si ca nu te-am vazut si plecand, asa ca am banuit ca ti s-a intamplat ceva si m-am intors sa te caut.”

Cu totii avem de invatat de pe urma acestei povesti uluitoare. Iata cum, uneori, respectul iti poate salva viata, la propriu! Femeile de serviciu si paznicii sunt oameni ca si tine, si nicio meserie de pe pamant nu este mai prejos decat alta.

Acorda respect celor din jur, iata pe unde te poate purta viata!

Despre Autor: 
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o
puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog