-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum sa va pastrati relatia de prietenie departe de certuri


Publicitate

Relatiile dumneavoastra merg bine? Daca nu, stati linistiti, lucrurile se pot rezolva!

Prietenii sunt oamenii la care alergam ori de cate ori avem o problema. In mod obisnuit, prietenii trebuie sa fie plini de pozitivitate, insa trebuie sa avem grija, deoarece pot aparea cazuri in care, in loc sa depasim o problema cu ajutorul unui prieten, putem ajunge sa avem chiar mai multe!

Atunci cand ne obisnuim prea tare cu marturisirea problemelor personale, relatiile de prietenie se pot schimba. Conform Legii Atractiei, obtinem ceea ce cerem, asa ca daca ne plangem prea tare sau barfim prea mult, ajungem sa avem o relatie bazata doar pe aceste doua elemente.

Am vazut foarte multe cazuri in care prietenii foarte frumoase ajung sa se piarda, din cauza interventiilor exagerate, in viata celuilalt. Este foarte usor sa fii prins intr-un cerc de genul acesta, asa ca trebuie sa ne concentram foarte mult asupra importantei relatiei de prietenie, bazandu-ne, de asemenea, pe Legea Atractiei.

Cum dezvoltam „pozitivitatea relatiei”

Din fericire, cu putine cunostinte despre LEGEA ATRACTIEI, oricine poate dezvolta o relatie de prietenie frumoasa!

Pentru a pune bazele unei relatii pozitive, trebuie sa dezvoltati discutii legate de oameni si evenimente, care va fac sa va simtiti bine. Impartasiti succesul si ajutati-i pe prietenii dumneavoastra sa se bucure de acelasi succes.

Este de asemenea foarte important sa iesiti si sa faceti diverse activitati impreuna. Prieteniile active sunt mult mai bine sudate, decat cele care se bazeaza pe barfa.

Stati departe de drame

Este adevarat faptul ca un umar pe care sa plangem isi are rostul lui. Daca sunteti genul de persoana cu multe probleme, temeri si tristeti, un prieten va poate scoate din aceasta stare si va poate ridica vibratia, insa incercati sa nu profitati de acest umar...

Ganditi-va la un aspect, se merita sa petreceti timpul, impreuna cu prietenii, dezbatand probleme precum traficul prea aglomerat sau barfele de la locul de munca?

Prietenii trebuie sa stie faptul ca sunteti intotdeauna acolo pentru ei, insa nu trebuie sa dezvoltati drame care nu isi au rostul sau barfe, care nu fac decat sa ne scada vibratia. Concentrati-va pe relatii in care predomina armonia, fericirea si starea generala de bine. Acestea sunt cele care va incanta cu adevarat sufletul!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog