-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Produsele chimice din vopselurile de par determina aparitia cancerului! Inlocuiti-le cu cafea!


Publicitate

Oamenii de stiinta din Anglia au descoperit faptul ca o mare parte din chimicalele folosite in vopselurile de par determina aparitia cancerului. Din 100 de persoane, care au utilizat vopsea de par, 87 au dezvoltat cancer mamar. Numarul celulelor canceroase, in randul femeilor care si-au vopsit parul de 1-4 ori pe an, a crescut la 70%.

Este adevarat ca produsele naturale nu ofera un rezultat pe termen lung, dar cu siguranta sunt o varianta mult mai sigura. Exista produse naturale care va pot indrepta parul, fara sa il afecteze.

A venit momentul sa utilizam produse naturale pentru vopsirea parului, deoarece conform Institutului National de Oncologie, exista peste 5000 de chimicale in vopselurile clasice, care pot dezvolta oricand cancerul.

Unul dintre produsele naturale, pe care il puteti lua in calcul atunci cand vine vorba de vopsit, este cafeaua. Este complet naturala si are multe proprietati. Cafeaua va poate oferi culoarea si stralucirea, pe care vi le doriti cu atata ardoare. Conform Revistei Dermatologice din luna ianuarie a anului 2007, cafeaua poate ajuta si in cazul cresterii firului de par.

Cum folositi cafeaua pentru a va vopsi parul:

• Incepeti prin a prepara o cafea organica tare, espresso daca este posibil. Evitati cafeaua non organica deoarece unele pot contine chimicale.
• Lasati-o sa se raceasca.
• Amestecati o ceasca de cafea rece cu alte 2 lingurite de cafea organica si 2 cesti de balsam natural.
• Puneti amestecul pe par si lasati sa actioneze 60 de minute. Veti obtine o culoare ciocolatie minunata si, cel mai important, nu va afecta parul.

Spalati-va parul cu cafea

• Incepeti prin a va spala parul cu sampon, dupa care puneti cafea.
• Lasati-o sa actioneze 20 de minute.
• Puteti folosi otet de mere pentru a fixa culoarea.
• La final, clatiti cu apa calduta.
• Poate ca rezultatele nu vor aparea instant, asa ca puteti repeta cateva zile pentru a vedea diferenta.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog