-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce inseamna daca degetul aratator de la picior este mai lung!


Publicitate

Aratatorul de la picior

Persoanele cu un deget “aratator” lung sunt lideri foarte abili. Sunt firi dinamice si creative, dar si autoritare si competitive. Sunt, insa, mereu in cautare de armonie.

Femeile din India nu sunt de acord ca fiii lor sa se casatoreasca cu femei ce au degetul aratator de la picior mai lung decat cel mare, deoarece sunt considerate a fi prea dominante.



Daca aratatorul este mai scurt, inseamna ca va place armonia si nu optati pentru a grabi situatiile.

Degetul mijlociu

Chinezii sunt de parere ca persoanele cu un deget “mijlociu” lung sunt energice si ingenioase, mai ales la locul de munca. Sunt firi perfectioniste, iar determinarea si energia de care dau dovada le ajuta de multe ori sa isi concretizeze cu succes eforturile. Principalul dezavantaj este ca se implica prea mult in activitatile de serviciu ca sa le mai ramana timp si pentru familie si distractie.

Persoanele cu un deget mijlociu scurt, gusta viata din plin. Le place sa se relaxeze si nu fac excese, mai ales atunci cand vine vorba de a depune efort la serviciu.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog