-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata care sunt cele mai comune 5 vise si ce reprezinta.


Publicitate

Ce sunt visele si de ce le avem?

In Antichitate se credea ca acestea sunt mesaje codate, transmise de Zei. Sigmund Freud era de parere ca visele sunt dovada anxietatii iar Carl Jung spunea ca reprezinta mesaje ce ne ajuta sa rezolvam anumite probleme. Visele apar sub foarte multe forme: placute, cosmaruri sau chiar clare.

Iata care sunt 5 dintre cele mai des intalnite vise si care este explicatia lor.

1. Caderea

Toti oamenii au un astfel de vis, de cel putin 5 ori, intr-o viata. Acest vis transmite pierderea controlului intr-o situatie din viata reala. In subconstient, incepem sa analizam problema mai clar si sa ne organizam mult mai bine.

2. Dezbracat intr-un loc public

Ce poate fi mai neplacut decat sa va visati goi intr-un loc public? Va este cumva teama sa gresiti? Sinceritatea va face sa cresteti in ochii celor din jur, incercati sa fiti mai natural!

3. Nu sunteti bine pregatit pentru un examen

Cel care are un astfel de vis, poate ca nici nu ajunge sa intre in sala de examinare. Studentilor cu astfel de vise li se recomanda sa ia in serios examenele. Acest vis poate reprezenta si teama de nou sau de esec. Nu uitati: daca nu reusiti din prima incercare, continuati pana reusiti!

3. Urmarirea

Va simtiti picioarele neputincioase iar cei care va urmaresc castiga teren foarte repede... acest vis transmite teama de confruntare cu o persoana sau o problema din viata de zi cu zi. Puteti vedea urmaritorul? Atunci aveti raspunsul problemei. Daca nu distingeti urmaritorul, este posibil ca problema sa fie doar in imaginatia dumneavoastra.

4. Zborul

Persoanele care au astfel de vise, sunt de cele mai multe ori pozitive. Visul transmite, de asemenea, faptul ca veti avea o dezvoltare rapida, pe un anumit plan. Daca simtiti ca va trage ceva in jos, atunci probabil ca in viata dumneavoastra exista o sursa care nu va lasa sa evoluati.

5. Daca va apare in vis un decedat pe care l-ati iubit

Atunci cand o persoana draga, care a murit, va face o vizita in somn, este cu adevarat o binecuvantare. Multe popoare cred ca acea persoana vine pentru a va sustine si a va ghida. Cu cat visul este mai real, cu atat puteti gasi mai repede o solutie la problemele dumneavoastra.

Speram ca acest ghid sa va fi fost de ajutor! Incercati sa va notati visele pe o hartie, dupa care sa le analizati.

Shakespeare spunea ca :

„Suntem facuti din acelasi material din care sunt tesute visele.”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog