-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Durerile de cap ascund problemele reale ale sanatatii dumneavoastra. Remediul il gasiti in natura.


Publicitate

Durerile de cap fac parte din viata oricarei persoane. Cea mai des intalnita metoda de eliberare este consumul crescut de apa sau o banana.

Acest truc, nu este insa intotdeauna eficient, mai ales daca ne gandim ca exista mai multe tipuri de dureri de cap. De aceea se intampla ca medicii sa puna un diagnostic gresit atunci cand evalueaza un pacient cu dureri severe de cap.

In acest articol, aducem in atentia dumneavoastra 4 tipuri de dureri de cap si modul in care le puteti trata.

1.Durerile de cap sinusale

Acestea apar in urma inflamatiilor sinusului iar simtomele sunt de presiune in zona pometilor, ochilor si fruntii. Durerile sinuidale sunt de asemenea asociate cu febra.

Tratament: beti cat mai multe fluide. Apa calduta poate fi destul de eficienta deoarece reduce inflamatia si deschide sinusurile.

De asemenea, consumul de alimente bogate in vitamina C, poate combate aparitia inflamatiilor si infectiilor.

Puteti incerca si aplicarea compreselor reci si calde sau consumul de supa sau de ghimbir proaspat.

2.Durerile de cap tensionate

In cazul acestei dureri, veti simti o durere persistenta in partea din spate a capului sau in zona tamplelor.

De asemenea, durerea poate radia in zona ochilor sau poate duce la voma ori ameteala. Stresul este principalul factor al acestei dureri de cap.

Tratament: un amestec din ulei de menta sau ceai din ghimbir, poate reduce durerea. Aplicati putin ulei de menta pe scalp, pentru a ajuta la relaxarea muschilor.

3. Gheara

Acest tip de durere este adesea intalnit in randul femeilor si se pozitioneaza de cele mai multe ori la un singur ochi. Apare brusc, iar durerile sunt insuportabile. Aceasta durere este adesea asociata cu congestia nazala, lacrimatul sau ameteli.

Tratament: puneti putina crema de capsacin in zona anrilor pentru a bloca semnalele nervoase.

4.Migrena

Migrena poate afecta pe oricine, insa apare adesea in jurul varstei de 25-55 de ani. Migrenele sunt dureri complicate, care atrag dupa ele si alte tipuri de simptome. Se manifesta printr-o durere puternica, intr-o parte a capului.

Alte simptome sunt: greata, ameteala, voma.

Tratament: Studiile au aratat faptul ca vitamina B12, magenziul sau acizii grasi omega-3, pot ajuta la reducerea migrenelor. Pentru a preveni migrenele, asigurati-va ca dieta dumneavoastra este bogata in acesti nutrienti.

In plus, un studiu realizat in anul 2011 a scos la iveala faptul ca exercitiile aerobice ajuta la prevenirea durerilor de cap. De aceea, exercitiile regulate, previn durerile de cap.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog