-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cel mai eficient remediu natural pentru eliminarea pietrelor de la rinichi.


Publicitate

Primul factor care duce la formarea pietrelor sau nisipului la rinichi, este hidratarea si alimentatia necorespunzatoare.

Simptomele pietrelor la rinichi sunt durerile abdominale si cele lombare, starea de voma, ameteli, dureri de cap si gustul amar in gura.



De cele mai multe ori, aceste simptome apar imediat dupa masa.

Iata cum puteti scapa imediat de pietre, folosind doar ingrediente naturale.

Ingredient

  • Ulei extra virgin (0,25l);
  • Coaja de lamaie (250g);
  • Zahar pudra (250g);
  • Miere (250g);
  • Patrunjel tocat (250g).

Mod de preparare si administrare:

Spalati bine lamaia cu apa calduta si bicarbonat de sodiu. Taiati bucatele mici si puneti-le in blender. Puneti patrunjelul tocat si amestecati. Dupa aceea adaugati mierea, uleiul de masline, zaharul si amestecati din nou. Depozitati intr-un borcan din sticla, in frigider.

Luati o lingura din acest preparat, in fiecare dimineata, pe stomacul gol si in fiecare seara, inainte de a merge la culcare.

Consumati pana cand scapati complet de pietre sau nisip. Incercati sa nu faceti cantitati prea mari, deoarece preparatul are un termen destul de mic de valabilitate.

Acest remediu a dat rezultate in cazul multor persoane cu astfel de probleme.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog