-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce se intampla daca presati aceasta parte a corpului?


Publicitate

Medicina Traditionala Chinezeasca, mai ales acupunctura, a fost utilizata de secole bune pentru a trata numeroase boli. In acest articol, va vom dezvalui cum acupunctura va scapa de energia negativa, stres si anxietate!

Medicina Traditionala Chinezeasca ne invata faptul ca, exista meridiane energetice in corpul uman si ca, acupunctura le sare in ajutor.



Conform lui Kenneth Riland, fostul fizician al presedintelui Nixon, acupunctura reprezinta cea mai mare relizare a medicinei, care a existat vreodta.

Conform acupuncturii, chi, energia vietii curge prin meridiane si sustine functiile organsimului. Cu ajutorul acupuncturii, putem stimula energia, in cazul in care nu functioneaza corespunzator sau exista probleme de sanatate.

Principala teorie a acupuncturii defineste 12 meridiane ale energiei, ce se pot conecta cu organele vitale, echilibrand intregul organism. Daca un punct energetic nu functioneaza corespunztor, se va manifesta prin intermediul organismului, intr-un fel sau altul.

Anumite blocaje ale meridianelor se pot datora si stresului din viata de zi cu zi, avand consecinte asupra sanatatii. Daca stresul este unul constant si nu este eliberat, atunci organele se pot imbolnavi.

Putem scapa de stres prin stimularea anumitor puncte, deoarece activam circuitul energetic al meridianelor. Punctele sunt stimulate prin acupresura sau cu ajutorul acelor, numindu-se acupunctura.

Punctul energetic CV17 este localizat in mijlocul pieptului. Acest punct este strans legat de sentimente, iar presarea acestui punct ne poate ajuta sa scapam de energia acumulata in aceasta zona.

Punctul CV17 echilibreaza nivelul energiei Yin, energia stand-by si Yang, energia motorie. Stresul si emotiile negative formeaza un dezechilibru al acestor energii, reflectandu-se asupra sistemului imunitar.

CV17 este localizat cu 4 degete peste mijlocul pieptului.

Masand usor zona, cu ajutorul degetelor, folosind o miscare circulara, veti simti unde este zona dureroasa.

Puneti mainile in pozitia in care va rugati si relaxati-va astfel incat spatele sa fie drept.

Duceti mainile la piept si apasati punctul CV17 cu ajutorul degetului mare.

Acest punct poate fi stimulat cu ajutorul degetului mijlociu, in timp ce degetul inelar si aratatorul pot presa deasupra si sub acest punct.

Pe durata exercitiilor, respirati adanc si eliberati-va de anxietate si de stres.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog