-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

3 sfaturi pentru a scapa de cosmaruri pentru totdeauna


Publicitate

O voce rasunatoare a spiritualitatii moderne, Emma Mildon, a calatorit in jurul lumii studiind tot ce tine de aura si aromoterapie. In aceasta saptamana, va oferim un articol prin care puteti decoda mesajele transmise prin intermediul viselor dumneavoastra.

Un cosmar reprezinta acel vis, din care ne trezim speriati, transpirati si anxiosi. De cele mai multe ori atrase de traume si stres, cosmarurile se refelcta in viata de zi cu zi.

Cosmarurile apar de cele mai multe ori din cauza refuzului de a accepta o anumita situatie sau experienta de viata. Studiile desfasurate in cadrul Universitatii din Colorado, Departamentul de Medicina, au demonstrat faptul ca majoritatea oamenilor care experimenteaza cosmaruri in mod repetat, pot suferi de boli psihice, au un istoric asemanator in familie sau au o relatie instabila. Tot studiile au aratat si faptul ca oamenii care au o latura creativa foarte dezvoltata, au foarte des cosmaruri.

Eu sunt de parere ca indiferent cat de linistiti am fi in viata de zi cu zi, tot se intampla sa avem cosmaruri, deoarece depozitam teama si frica in subconstient, rasfrangandu-se asupra noastra prin intermediul viselor.

Cosmarurile pot fi indicatorul nevoii de vindecare a fricii. Visul este metoda prin care subconstientul incearca sa ne transmita cum putem rezolva anumite probleme sau ne da lectii.

Deci, cum ne aparam de cosmaruri? Iata cateva sfaturi:

1. Consumati alimente usor de digerat.

Alcoolul si branzeturile pot fermenta pe durata digestiei, facandu-ne sa nu ne odihnim in timpul noptii. Asta poate duce la o minte hiperactiva, vise multe si cosmaruri. Aveti grija ce consumati inainte de a merge la culcare!

2. Protejati-va cu ajutorul talismanelor.

Cu totii simtim un anumit confort atunci cand stim ca exista ceva care ne protejeaza. Impacati-va cu Bau Bau si izgoniti cosmarurile cu ajutorul cristalelor precum quart, onix sau obsidian. Le puteti tine sub perna sau in noptiera de langa pat.

3. Creati-va un spatiu de siguranta.

Nu mergeti la culcare stresat! Creati-va acel mediu care va exhilibreaza mintea, sufletul si corpul. Ascultati muzica relaxanta si ganditi doar pozitiv. Puteti incerca sa folositi si uleiuri aromatice precum lavanda, ylang ylang sau lemn de santal.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog