-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Zaharul din sange poate fi controlat cu ajutoul unui ou fiert.


Publicitate

Sanatatea noastra depinde de ceea ce mancam. Cu cat mancam mai sanatos, cu atat suntem mai sanatosi. Daca traim intr-un mediu mai toxic, cu atat riscul aparitiei bolilor creste si mai mult, iar acest lucru trebuie impiedicat cat mai urgent!

Daca mergem acum la un control medical de rutina, putem fi uimiti de nivelul crescut al zaharului din sange. Aceeasi situatie este si in cazul hipertensiunii arteriale. De fapt, exista o serie de boli cunoscute sub numele de „criminali tacuti” care ajung sa deterioreze sanatatea si toate aceste afectiuni au un numitor comun, alimentatia nesanatoasa!

Din fericire, noi avem o solutie excelenta pentru a reduce imediat zaharul din sange.

Fierbeti un ou. Dupa ce il decojiti, intepati-l in mai multe locuri, folosind o furculita. In continuare, puneti oul intr-un recipient, apoi turnati otet peste el. Lasati-l sa stea asa peste noapte.

Dimineata urmatoare, mancati oul in combinatie cu un pahar de apa calda. Repetati tratamentul peste cateva zile, apoi mergeti la medic, pentru a reface testele de sange. Puteți compara rezultatele de dinainte cu cele de dupa tratament – glicemia dumneavoastra va fi semnificativ mai mica dupa acest tratament, cu ajutorul unui banal ou!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog