-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce spune nuanta buzelor despre sanatatea dumneavoastra?


Publicitate

Asa cum stiati, cu totii avem o nuanta unica a buzelor. Dar de ce?

Buzele sunt un indicator al sanatatii, iar nuanta ne anunta intr-un fel sau altul ce se petrece in interiorul organismului. Astfel, putem lua masuri imediat.

Se spune ca ochii sunt fereastra inimii, insa stiati ca gura este poarta spre sanatate?

Buzele uscate sunt adesea semn al deshidratarii sau al alergiilor. Exista anumite studii care spun ca acesta poate fi si un semn al diabetului.

Insa ce se intampla cu nuanta naturala a buzelor dumneavoastra? Ce spune aceasta despre organism?

1. Buzele pale

Daca aveti buzele pale, cu portiuni gri, imaginea pe care o vedeti adesea in filmele cu persoane pe patul de spital, inseamna ca suferiti de anemie. Trebuie sa cresteti nivelul de fier consumand mai multe alimente precum: broccoli, carnea rosie sau curmale.
Daca pe langa buzele pale, aveti si extremitatile reci, atunci cu siguranta aveti probleme digestive. Consumati alimente precum: sunca, dovleac, mango, cirese, ananas, nectarine, etc.

2. Buzele rosii

Daca aveti buzele exagerat de rosii, atunci acestea este posibil sa fie insotite si de o respiratie urat mirositoare. Aceste caracteristici sunt imaginea unui ficat bolnav. Consumati cat mai multe ceaiuri si cat mai multe legume. Nu uitati ca trebuie sa adormiti intotdeauna inainte de ora 11 si sa nu va stresati!

3. Buze violet

Cu siguranta in zilele de iarna, majoritatea dintre noi au aceasta nuanta a buzelor, insa problema apare atunci cand avem in mod constant aceasta culoare. De cele mai multe ori semnifica probleme cardiace si respiratorii. Mergeti cat mai repede la medic!

4. Buze rosii inchis

Atunci cand buzele incep sa aiba o nuanta foarte inchisa, este vorba despre o problema la nivelul sistemului digestiv. Renuntati la mancarea procesata si consumati cat mai multa apa cu lamaie.

5. Buze mov inchis

Daca in jurul buzelor dumneavoastra exista o dunga de nuanta foarte inchisa, aproape neagra, atunci cu siguranta exista un dezechilibru in organism. Incercati sa mancati si sa dormiti bine. Evitati consumul urmatoarelor alimente pe durata ciclului menstrual: oua, carne de rata, salata verde, ceai verde, ciuperci, portocale sau condimente.

6. Buze rozalii

Daca aveti o nuanta naturala rozalie, atunci sunteti sanatos tun!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog