-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Afla cand te vei casatori: citeste asta, apoi citeste-ti in palma!(video)


Publicitate

Cititul in palma este arta de a descoperi informatii despre evenimente viitoare din viata. Poti afla varsta la care te vei casatori, studiind liniile duble din palma ta. Liniile casatoriei sunt cunoscute si drept liniile indatoririi sau ale uniunii.

Cum poti afla varsta la care te vei casatori?

Afla cand te vei casatori: citeste asta, apoi citeste-ti in palma!(video)
Sursa foto: youtube
Poti descoperi aceste ponturi despre varsta casatoriei, interpretand liniile mariajului. Acestea se gasesc pe partea laterala a palmei, sub degetul mic. Ele pot incepe din partea lateral-exterioara a palmei, continuand pana in zona de sub degetul mic. Este ceva obisnuit sa ai mai mult decat o linie dubla, asa ca nu fi surprins.

Aceste linii orizontale, numite linii duble, doar indica relatii importante care te vor marca. Aceste relatii nu trebuie sa conduca neaparat la casatorie. Mai multe linii de lumina care se gasesc in acest loc, vor fi semnele unor aventuri, in timp ce liniile clare si précise vor indica relatii puternice.


Cu drag,

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog