-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un manechin superb da o frumoasa lectie de viata persoanelor cu handicap si nu numai


Publicitate

Paola Antonini, o tanara brazilianca de 22 ani, predestinata unei cariere de manechin, si-a pierdut gamba piciorului stang in urma unui grav accident rutier.

In 2014, aflata in Rio de Janeiro, unde urma sa se intalneasca cu iubitul sau pentru a petrece impreuna noaptea de Anul Nou, Paola a fost lovita de un automobil condus de un barbat in stare de ebrietate.
Dupa patru incercari de salvare a piciorulului, brazilianca a trecut prin doua amputatii de gamba stanga si nevoita apoi sa participle la multe sedinte de recuperare.

Cu toate acestea, tanara a refuzat ideea ca handicapul i-ar putea intrerupe cariera de manechin.

Taria si perseverenta i-au fost doua atribute de baza. Impartita intre sedintele foto, defilarile pe podium (manechin renumit in Brazilia) si aparitiile la televizor, Paola Antonini este foarte ocupata.

Mai mult, isi consacra o buna parte din timp blogului pe care-l are si este animatoare a “Primeiro video do canal” (YouTube) in care vorbeste despre handicapul sau.

Prezenta activa pe retelele de socializare Facebook si Instagram, Paola a reusit sa stranga aproape 700.000 de fani carora le impartaseste bucuria de a trai, explicandu-le ca in viata este posibil sa fii fericit si implinit, cu proteza sau nu.

La randul lor, internautii ii transmit mesaje de sustinere, admirandu-i frumusetea, dar cel mai mult curajul de a merge inainte.
Paola, prin atitudinea sa, este sursa de inspiratie pe social media si demonstreaza tuturor ca un handicap nu trebuie sa devina sursa de amaraciune sau de tristete.

Nu-si ascunde proteza, dimpotriva se mandreste cu ea, ca si cum ar fi o bijuterie. “Nu m-am schimbat deloc”, ne spune Paola si “Ma asteapta o viata fericita in viitor”.

Cu o vointa incredibila si nervi de otel, tanara aceasta da sperante oricaruia dintre noi. Ne invata ca e necesar sa continuam, indiferent de situatie. Face mult sport precum skateboarding, inot, fitness si dans.

O putem vedea ca pe o frumoasa luptatoare care cucereste lumea in fiecare zi!


Cu drag,
Ileana Mladinoiu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog