-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum scapam de un kilogram pe zi cu ajutorul dietei pe baza de lamaie


Publicitate

Conform ultimelor studii medicale, oamenii de stiinta au descoperit faptul ca lamaia sau apa cu lamaie ne poate ajuta sa scapam de kg in plus, asa ca aceasta poate fi dieta pe care ne-am dorit-o mereu. Cu ajutorul lamaii veti scapa de cate 1 kg in fiecare zi! 

Medicii numesc aceasta dieta „curatarea cu lamaie” deoarece lamaia curata organismul de toxine, intarind sistemul imunitar si activand metabolismul.
Va veti simti plin de energie.

Trebuie sa stiti si faptul ca aceasta dieta este cunoscuta sub numele de „dieta lui Beyonce” deoarece vedeta a folosit-o pentru a scapa de 38 de kg, dupa sarcina.

Cura de slabire cu lamaie- RETETA:


Ingrediente:

• 8 cesti de apa
• zeama de la 6 lamai
• ½ ceasca de miere
• Cateva cuburi de gheata
• 10 frunze de menta

Preparare:

Puneti apa la foc si lasati-o doar sa se incalzeasca putin, dupa care adaugati toate ingredientele (mai putin gheata). Amestecati timp de 2 minute si luati de pe foc. Atunci cand amestecul s-a racit, puneti-l la frigider si lasati-l sa stea cateva ore. La final, strecurati si beti.

Mod de folosire

Nota: puneti cate un cub de gheata in fiecare pahar pe care il consumati deoarece organismul foloseste astfel mai multa energie. Trebuie sa beti 1 pahar dimineata, inainte de micul dejun, iar micul dejun trebuie sa contina fructe sau salata. La ora 11 beti cel de-al doilea pahar impreuna cu o gustare.

Pranzul trebuie sa fie compus dintr-un ou fiert si salata verde. Salata poate fi asezonata cu ulei de masline si otet de mere.

La cina, puteti consuma peste sau pui la gratar cu putina salata. Cu doua ore inainte de culcare, mai beti un pahar de limonada. 

Daca doriti doar sa va curatati organismul, nu sa pierdeti in greutate, trebuie sa consumati limonada pe intreaga durata a zilei, timp de minim 5 zile. Nu trebuie sa consumati niciun fel de mancare procesata.

Incepeti sa consumati aceasta limonada imediat si veti fi uimiti de rezultate. Speram sa va fi placut acest articol si sa-l impartasiti cu toti cei dragi!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.



Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog