-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum sa indepartati capusele cu ajutorul sarii


Publicitate

Unii oameni folosesc ulei de floarea soarelui, sapun sau penseta pentru a scapa de capuse, insa eu am descoperit o metoda extrem de eficienta, din intamplare. Puneti sare in locul in care a sapat capusa si acoperiti cu un prosop ud, din bumbac. Capusa va iesi in maxim 20-30 de minute.

Dupa aceea, o veti pune intr-un recipient si o duceti la un laborator pentru a stabili clar ca nu are poliomielita sau encefalita (1 din 10 capuse sunt infestate).
Puteti face si aceasta reteta inainte de a iesi la iarba verde, pentru a preveni muscaturile de capuse sau tantari.

Ingrediente:

  • 200 ml apa fiarta
  • 25 catei de usturoi

Preparare:

Se fierb impreuna, se lasa la racit timp de 15 minute si se adauga 2 linguri de alcool. Inainte de a pleca de acasa, intindeti aceasta solutie pe piele si o puteti folosii chiar si pentru animalul dumneavoastra de companie. Daca totusi nu aveti timp sa faceti aceasta reteta, puteti cumpara ulei de cuisoare, pe care il veti intinde pe piele. Insectele nu suporta mirosul de cuisoare. In cazul in care totusi ati fost muscat de o capusa si nu o puteti scoate singuri, mergeti de urgenta la un medic.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog