-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Coriandrul este noul filtru pentru apa


Publicitate

Asemanator papadiei si patrunjelului, atunci cand este uscat coriandrul absoarbe metalele din apa.

Toate metalele periculoase intalnite in apa pe care o bem, pot fi absorbite de coriandru, prin bioabsortie. Acesta poate fi folosit sub forma pliculetelor de ceai, puse pe fundul recipientului pentru apa, timp de trei minute. Un studiu realizat in Mexic a scos la iveala faptul ca o mana de coriandru poate curata un butoi de apa contaminata.
Aceasta planta s-a demonstrat a fi un filtru extraordinar, mai ales in zonele defavorizate unde apa este extrem de poluata. Oamenii care traiesc in aceste zone isi pot reimprospata apa prin simpla adaugare a coriandrului ori de cate ori este necesar.

In momentul de fata se deruleaza studii care incearca sa afle daca aceasta planta nu poate cumva sa indeparteze si arsenicul sau mercurul.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog