-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce trebuie sa consumam daca avem Helicobacter Pylori.


Publicitate

Stiati ca aproximativ 70% din populatia planetei are Helicobacter Pylori in organism, fara ca macar sa stie? Chiar si aceia care sunt constienti ca au acest virus nu sunt totusi atat de constienti si nu sunt atenti la ceea ce mananca. Exista anumite alimente care va pot ajuta sa tratati si sa eliminati acest virus din sistemul dumneavoastra. De aceea este recomandat sa consumati anumite alimente pentru a elimina acest virus din organism.

Cititi mai jos o scurta lista cu alimentele necesare:


Broccoli


De cele mai multe ori helicobacterul se trateaza cu antibiotice insa acestea pot avea efecte adverse asupra organismului, de aceea trebuie aleasa o varianta alternativa. Ultimele studii au aratat faptul ca broccoli este bogat in sulforafan, un compus care impiedica dezvoltarea acestei bacterii. Rezultatele pozitive au aparut atat la studiile pe animale, cat si pe oameni. Consumul de brocooli regulat este extrem de benefic deoarece are o cantitate mare de fitochimicale. Sulforafanul poate fi gasit si in alte legume crucifere precum varza sau varza de Bruxel, ceea ce explica de ce sucul de varza este un remediu eficient in cazul gastritei.

Afinele


Afinele sunt recunoscute pentru faptul ca sunt un remediu excelent in tratarea infectiilor tractului urinar. Acestea sunt foarte eficiente in eliminarea bacteriilor si infectiilor asa ca nu este de mirare faptul ca sunt eficiente si in acest caz. Studiile recente au aratat faptul ca afinele, bogate in vitamina C si in antioxidanti, pot ajuta la prevenirea proliferarii acestei bacterii in organism. Sucul de afine este inlocuitorul antibioticelor si va poate ajuta la eliminarea completa a acestor bacterii din sistemul digestiv. Studiul a fost realizat in anul 2007 si a avut 177 de subiecti cu pylori in sistem. Rezultatul a fost acela ca un consum ridicat de suc de afine pe durata tratamentului cu antibiotic creste sansele cu 10% a vindecarii complete.

Uleiul de masline


Uleiul de masline este o arma foarte puternica atunci cand vine vorba de helicobacter. Multumita abundentei de antioxidanti, uleiul de masline are proprietati antibacteriene extrem de puternice. Chiar daca nu se cunoaste cantitatea exacta necesara tratarii acestei bacterii, expertii sunt de parere ca un consum regulat in doze mici poate fi suficient.

Ceaiul verde


Ceaiul verde are efect atat la nivelul sanatatii generale cat si in tratarea acestei bacterii. Studiile au aratat faptul ca ceaiul verde poate reduce semnificativ bacteria H. Pylori, daca este consumat zilnic. Acesta contine un nivel crescut de polifenon, responsabil cu inhibarea productiei de virus pylori.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog