-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta femeie duce o viata extraordinara in salbaticie. Afla in compania cui!


Publicitate

Preferand sa traiasca in interactiune cu natura si animalele, la temperaturi de -45 de grade, Tinja Myllykangas, a plecat din orasul finlandez Jyvaskyla direct spre salbatica Laponie.

Dragostea sa pentru speciile naturale nu se opreste aici, deoarece a ales sa traiasca intr-o cabana mica din lemn, din cele patru cat se gasesc aici, aproape de rezervatia Muotkatunturi, incalzindu-se la o soba si folosind lumanari pentru lumina.
Tinja supravietuieste gratie cainilor de sanie, Husky , nu putini la numar, ci 85, si ajutata de cateva persoane pasionate (voluntari) ce vin sa experimenteze, pentru cateva zile, alaturi de ea, viata de nomad.

Pe toata perioada acestei aventuri, vizitatorii se bucura de plimbarile cu sania trasa de caini si pot descoperi ce presupune cresterea acestei rase, fara sa uite ca trebuie sa se deprinda cu conditii vitrege de viata.

Fata isi creste prietenii la circa 290 km de cel mai apropiat oras. Un ultim scop al expeditiei este de a se apropia cat mai mult de deosebita specie de caini si de a crea legaturi cu fiecare dintre ei.

Inteligentele si prietenoasele patrupede sunt fericite in acest peisaj mirific acoperit de zapada in cea mai mare parte a anului.
In discutia cu fotograful Brice Potolano, care i-a urmarit traseul si a venit la fata locului sa descopere viata iesita din comun, Tinja a marturisit ca, “suntem alimentati prin frumusetea naturii din jur”.

Cel mai dur lucru pentru animale si stapan nu sunt conditiile extreme in care traiesc, ci absenta luminii naturale timp de peste o luna.

In ciuda tuturor greutatilor, Tinja si curajosii ghemotoci cu par ne ispitesc sa traim o aventura similara. Ce spuneti?

Cu drag,
Ileana Mladinoiu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog