-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

9 Semne ca iesiti cu un barbat, nu cu un baiat


Publicitate

Si eu am fost candva un baiat, acum sunt barbat. A durat 29 de ani, dar acum pot spune ca sunt barbat. Acestea sunt cuvintele pe care majoritatea barbatilor le pot spune.

Trebuie sa stiti ca varsta nu are nicio legatura cu barbatia. Varsta este doar o cifra- actiunile sunt cele care definesc un barbat. Aici apare problema- majoritatea femeilor isi petrec mult din timpul lor incercand sa schimbe un baiat intr-un barbat.
Asta trebuie sa ia sfarsit. Daca iesiti cu un baiat in acest moment, depinde de dumneavoastra daca doriti sa fiti o femeie si sa mergeti mai departe.

#1 Baietii evita conversatiile incomode- barbatii stiu sa isi exprime nevoile

Chiar si cele mai frumoase relatii au mici probleme. Este inevitabil sa spuneti sau sa faceti uneori lucruri care nu sunt pe placul partenerului. Baietii sunt pasivi si agresivi, in timp ce barbatii incearca sa aiba o conversatie productiva...chiar daca poate fi destul de stangaci.

#2 Baietii vor doar sa se afiseze- barbatii investesc energie si timp doar in femeia potrivita.

Vine un moment in viata oricarui barbat cand realizeaza faptul ca a fi intr-o relatie serioasa il face cu mult mai fericit decat sa iese in fiecare seara cu o alta femeie. Daca va suna doar la 1 noaptea, sambata, cu siguranta nu isi doreste ceva serios. Mergeti mai departe si gasiti-va un barbat.

#3 Baietii va vor face complimente doar pentru a ajunge cu dumneavoastra in pat- barbatii fac asta deoarece isi doresc sa aveti incredere in dumneavoastra.

Este o mare diferenta intre a face un compliment pentru a obtine ceva si a face un compliment pentru a oferi ceva. Barbatii maturi ofera deoarece sunt constienti ca o femeie va aprecia asta.

#4 Baietii traiesc de pe o zi pe alta- barbatii muncesc din greu pentru a crea un viitor atat pentru ei cat si pentru partenerele lor

Atunci cand o persoana este interesata doar de fericirea ei, se distreaza in fiecare noapte si leneveste toata ziua. Atunci cand o persoana realizeaza ca altii se bazeaza pe ea, face sacrificii pentru a-si sustine familia.

#5 Baietii sunt intimidati de femeile puternice- barbatii sunt stimulati de ele.

Daca este nesigur de capacitatea sa, nu va risca sa aiba o relatie cu o femeie inteligenta. Acesta va ramane in zona lui de comfort, in timp ce un barbat se simte intotdeauna provocat de o femeie inteligenta.

#6 Baietii fac promisiuni pe care nu le pot pastra- barbatii promit si isi respecta promisiunea.

Cea mai mare greseala pe care am facut-o vreodata a fost sa ii spun unei femei ca o iubesc, cand de fapt nu simteam asta. Un barbat matur ii va spune unei femei ce simte, atunci cand simte.

#7 Baietii evita orice situatie de respingere- barbatii si-o asuma

Iata cum stau lucrurile, atat baietii cat si barbatii sunt respinsi. Singura diferenta apare in cazul barbatilor, ei vor trece peste aceasta respingere deoarece stiu ca o femeie adevarata merita.

#8 Baietii nu isi traseaza prioritati- barbatii stiu cat sunt acestea de importante

Un barbat matur isi doreste sa petreaca timp cu oamenii de care ii pasa. Daca iese cu o femeie in oras, inseamna ca-i pasa. Isi va dorii sa fie cu acea femeie si doar cu ea.

#9 Baietii va pun la pamant- barbatii va sustin sa va ridicati

Baieteii fricosi vor incerca sa aduca femeia la acelasi nivel cu ei. Un barbat matur va intelege intotdeauna ca el va evolua ca barbat doar daca si femeia de langa el o face.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog