-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Si-a gasit fata pe jumatate dezbracata, intinsa langa un strain. Reactia lui? Cel mai tare tata din lume!


Publicitate

Cred ca daca am putea estima cele mai puternice emotii pe care le traim in decursul vietii, cele fata de copii se situeaza pe primul loc.

Nu pot sa imi imaginez care ar fi reactia mea daca mi-as prinde fata in varsta de 17 ani, stand intinsa langa un strain. 

Acest tata din Rusia ne-a impartasit reactia iar ceea ce a facut va va face sa il adorati.

“Intr-o dimineata, am coborat pe scari, cand imi vad fiica in varsta de 17 ani, intinsa langa un baiat, ambii dormeau si parea ca si cum muncisera din greu toata noaptea. Mi-am facut linistit micul dejun si m-am intors la etaj, unde le-am spus sotiei, fiului si celeilalte fiice mai mici sa faca liniste deoarece oamenii dorm. Masa noastra se afla in cealalalta parte a sufrageriei, destul de aproape de canapea. Ne-am asezat cu totii la masa iar eu am inceput sa strig „TINERE” nu am mai vazut pe nimeni sa se ridice din pat atat de repede „micul dejun este servit!”, pe un ton ca si cum i-as fi putut scoate cu usurinta sufletul din corp. Am tras un scaun langa mine si i-am spus „aseaza-te!” toti membrii familiei mancau fara sa scoata vreun cuvant.

Dupa ce si-a imbracat cu repeziciune hainele care stateau aruncate pe langa masa, tanarul s-a asezat speriat langa mine. Fiul meu l-a batut pe umar, l-a privit in ochi, a oftat si a clatinat din cap, iar el era atat de speriat ca ii puteai mirosi frica. Cu cel mai bun accent rusesc i-am spus: «Prietene, o sa iti pun o singura intrebare. Raspunsul pe care mi-l vei da este foarte important pentru tine». Il vedeam cum transpira de panica, apoi l-am întrebat: «Iti plac pisicile?»”, isi aminteste tatal fetei.

Era un baiat placut şi prietenos, needucat, insa nu prost. Incepand cu acea dimineata, baiatul a vizitat-o tot mai des pe fata mea, dar nu a mai ramas peste noapte. In fiecare dimineata, venea cu bicicleta si imi conducea fiica la scoala, iar dupa ce termina orele, o aducea acasa şi o ajuta sa isi faca temele. Avea grija de ea ori de cate ori era bolnava, iar noi eram la munca. Am admirat ca a investit mult timp si efort în relatia cu fiica mea, avand rabdarea unui inger cand ea avea crize adolescentine.

La opt luni de la intamplarea stanjenitoare din sufragerie, fiul meu mi-a marturisit faptul ca a aflat mai multe despre iubitul surorii sale. Spre surprinderea noastra a tuturor, acesta avea in spate un trecut tragic si nu avea un adapost. Tatal abuziv al baiatului s-a sinucis, iar mama lui, dependenta de droguri, a plecat de acasa la trei saptamani de la moartea acestuia si nu s-a mai intors. Cei trei locuiau într-o rulota inchiriata, iar cand a fost nevoit sa elibereze rulota, tanarul, pe atunci în vârstă de 15 ani, a ramas pe drumuri. Timp de trei ani a trait pe strazi, dormind prin parcuri sau în moteluri ieftine. A supravietuit de pe o zi pe alta cu banii pe care ii castiga din munca pe santierele de constructii.


Cand am auzit toate acestea am simtit nevoia sa fac ceva. Avea 18-19 ani, era politicos si mereu cu zambetul pe buze, gata sa ne demonstreze oricand ca ii pasa, ca vrea sa ajute si ca imi poate face copilul fericit. El niciodată nu avusese sansa sa fie copil. Chiar daca nu era un membru al familiei, ne apropiasem incredibil de mult de el. Era prieten cu fiul meu, fiica mea cea mare il iubea neconditionat, iar sotia mea il privea ca pe copilul ei. Eu îmi faceam mereu griji pentru el si voiam sa fie fericit.

Cand ce le-am povestit fiicei mai mici si sotiei ce aflasem, cele doua au izbucnit in plans. Am fost dezamagit de faptul ca fiica mea cea mare stia, dar nu a spus nimic. Putea sa ne spuna. Il iubea, insa il lasa in fiecare seara sa plece... unde?”, In urmatoarea zi, i-am dat tanarului o cheie de la casa, spunandu-i ca il astept „acasa” in fiecare seara. In urmatoarea saptamana i-am amenajat o camera. Toate aceste lucruri s-au intamplat in anii 2000. Acum, 16 ani mai tarziu, fiul meu gasit pe strazi si fiica mea, au o afacere de succes. Mi-au oferit trei nepoti minunati, anul trecut avand gemeni, un baiat si o fetita.”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog