-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O superba actrita a facut ca semnul din nastere sa-i fie un formidabil atu.


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

Din start simtim o profunda admiratie pentru persoanele care stiu sa-si transforme “defectele” lor in calitati si atuuri importante.

Semnele din nastere nu sunt intotdeauna acceptate. Dar nu este cazul lui Paige Billot, o frumoasa actrita si realizatoare americanca, in varsta de 23 de ani, care s-a nascut cu un o pata pe obrazul drept.

Fetita ce a suferit mult in copilarie, fiindca nu i-a fost usor sa tina piept batjocurilor de orice fel venite uneori chiar si din partea prietenilor de joaca, a invatat incet incet sa se accepte cu acest “defect” fizic si a facut din asta o forta.


Mai mult, acum incearca sa schimbe mentalitatile oamenilor cu privire la aspectul fizic, implicandu-se in diverse campanii pe aceasta tema, pentru ca spune Paige...

…”Am experimentat multe agresiuni si insulte”.
…”Ma simteam vulnerabila. Cand eram mai tanara, era greu sa traiesc cu acest semn din nastere”.

Pentru a desemna expresia “semn din nastere”, mediul medical foloseste termenul de angiom, o malformatie congenitala vasculara, in cazul actritei prezenta sub forma unei pete in planul pielii de pe fata, roz-rosie, asemanatoare culorii vinului.


Nascuta la Los Angeles, Paige a devenit actrita si realizatoare. Lucreaza in parteneriat cu mai multi fotografi pentru diverse proiecte artistice pe tema acceptarii de sine.

De altfel, este foarte motivata sa schimbe prejudecatile oamenilor in sensul ca oricine poate avea anumite “diferente” corporale si ca ele trebuie asumate.

“Constientizez ca intimidarea/presiunea este in stransa legatura cu necunoscutul”.
“Defectele nu trebuie ascunse, acceptati-le si puneti-le in lumina”, acesta este proiectul pe care-l construieste zi de zi.

Denumit “The Flawless Affect” (efect viu colorat), proiectul sau, de altfel artistic, consta in punerea in valoare a asa-ziselor defecte pentru a le sublima atat mental cat si fizic.

“As vrea sa inspire si alte persoane. Daca eu pot in cinematografie, as putea ajuta la redefinirea frumusetii”.

Asa cum am mai spus la inceputul materialului, Paige Billot nu ascunde ca la inceput ii era greu sa se accepte. Crescand, a invatat sa aiba incredere in ea insasi.

“Din nefericire, multi oameni au aceeasi mentalitate. Sa ai o fata si un trup perfecte, in vreme ce fata mea este total diferita”.

Ca sa-si puna in practica proiectul, actrita s-a intalnit cu multe fete de varsta sa, carora le-a ascultat povestea vietii, mai mult sau mai putin asemanatoare cu a ei. Rezultatele sunt incurajatoare, tinerele se simt mai puternice pentru a depasi rusinea unui “defect” si a-l asuma pe deplin.

Ce ne invata frumoasa actrita. Ca va trebui sa credem ca un semn din nastere este ceva extraordinar, poate deveni o calitate, un atu. Sa ne iubim asa cum suntem, pentru ca suntem unice! Avem nevoie de ceva timp si de rabdare!


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog