-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dupa ce vei citi asta, iti vei schimba complet modul cum iti speli rufele!


Publicitate

Un articol de Maria

Sunt sigura ca dupa ce vei afla ce trebuie sa faci pentru a avea rufele imaculate, viata ta se va schimba!

Adauga un singur ingredient in masina de spalat si totul se va rezolva!



Utilizand aceasta procedura , te asigur ca vei economisi timp si bani!

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi putin otet in masina de spalat, si ai scapat de probleme.

Inainte de a pune la spalat, toarna jumatate de cana de otet pe haine. Acest lucru intareste efectul detergentului de rufe obisnuit, prevenind degradarea culorilor si reducand rezidurile care uneori apar pe haine, dupa spalat.

Pune putin otet in compartimentul masinii de spalat, destinat balsamului de rufe. Otetul are acelasi efect, insa rufele vor fi mai catifelate - fiind chiar mult mai indicat datorita faptului ca nu contine chimicale. Acidul inlatura petele de transpiratie si urmele lasate de deodorant pe hainele albe.

Uneori, reziduri nedorite raman pe haine dupa spalare, mai ales in cazul folosirii unui detergent pudra. Acestea pot cauza iritatii, daca pielea este sensibila. Adaugand jumatate de cana de otet alb in masina de spalat, poti rezolva aceasta problema.

Chiar daca suna absurd, este adevarat: lichidul cu miros puternic ajuta neutralizarea mirosurilor neplacute, cum ar fi cel de tigara. Hainele care au pete trebuie puse intr-un lighean, in apa fierbinte, amestecata cu jumatate de cana de otet. Apoi, trebuie lasate la inmuiat peste noapte si spalate ulterior in mod normal. Poti, deasemenea, sa aplici esenta nediluata de otet pe pete, incercand sa le freci.

E destul de dificil sa scoti scamele sau parul animalelor de pe anumite materiale. Chiar si in acest caz, otetul poate fi de ajutor la spalat. Dupa uscare, "suvenirurile" nedorite nu mai stau lipite de haine chiar atat de bine.

Unele materiale tind sa creeze efectul de electrizare. Din nou, acidul despre care vorbeam, te poate ajuta. Adauga 6 linguri de otet la spalarea manuala si lasa hainele la inmuiat timp de 30 de minute. Folosind aceasta metoda, vei putea curata articole delicate ca lenjeria intima sau costumul de baie.

Nu in ultimul rand, masina ta de spalat poate fi curatata de piatra depusa - fara folosirea unor produse chimice. Nu intotdeauna e necesara aplicarea unor produse de curatare scumpe, care dauneaza mediului inconjurator din cauza compozitiei chimice. Uneori, tot ce ai de facut este sa iti verifici dulapul din bucatarie!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog