-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Au fost ingropati de vii pentru ca s-au opus demolarii bisericii lor


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

Suntem in 14 aprilie, in Zhumadian, o provincie chineza din Henan, cand liderul bisericii Beitou si sotia sa au fost ingropati de vii sub daramaturi, exact in momentul cand s-a inceput demolarea cladirii.

Drama teribila s-a intamplat odata ce o firma de demolare, mandatata de un antreprenor imobiliar ce dorea sa obtina dreptul de proprietate asupra terenului, a inceput sa treaca cu buldozerele peste biserica amintita.
Atunci Li Jiangog si Ding Cuimei au incercat sa impiedice distrugerea lacasului de cult, asezandu-se in fata buldozerelor, dar au fost impinsi intr-o groapa si acoperiti de moloz.

Potrivit China Aid, o organizatie internationala de aparare a drepturilor crestinilor cu sediul in SUA, un membru al echipei de demolare l-a auzit pe seful acesteia spunand: “ingropati-i de vii, eu voi fi responsabil de vietile lor”.

Din fericire, pastorul Li a supravietuit, croindu-si drum printre moloz, dar Ding Cuimei a murit sufocata sub ruinele bisericii, inainte de a putea fi salvata.

Cei doi faptasi ai echipei de demolare au fost retinuti de autoritatile locale, urmare a presiunii mediatice.

“Daramarea (cladirii) si ingroparea de vie a lui Ding Cuimei, o femeie crestina linistita si devotata, au fost un act crud, ucigaș”, a declarat Bob Fu, presedintele China Aid.

Poate ca moartea lui Ding Cuimei va face ca Guvernul comunist chinez sa stopeze campania declansata impotriva comunitatii crestine. 

In ultimul timp, in China, mii de cruci au fost date jos de pe biserici si cladiri religioase, iar oamenii care incearca sa se opuna fenomenului sunt arestati.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog