-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 metode pentru a opri hemoragia.


Publicitate

Majoritatea oamenilor nu stiu cu exactitate ce au de facut in momentul in care se taie si ajung sa sangereze excesiv. Multe dintre aceste persoane se blocheaza atunci cand li se intampla asa ceva si nu stiu cum sa reactioneze. Considera ca aplicarea unui bandaj va ajuta la oprirea sangerarii, insa ceea ce nu stiu ei este ca pot pierde o cantitate foarte mare de sange pana cand cumpara un bandaj de la farmacie. Este foarte bine de stiut ca ne putem folosi de ceea ce avem in casa atunci cand ne confruntam cu o hemoragie. Aveti mai jos cele mai bune remedii care va ajuta la oprirea hemoragiei:



1.Pudra de turmeric

Nu exista remediu mai eficient pentru hemoragie, decat turmericul. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati putina pudra de turmeric si sa o aplicati direct pe rana. Sangerarea se va opri in doar cateva minute.

2.Banda electrica

Oricat ar suna de ciudat este perfect adevarat. Puteti opri sangerarea prin simpla pozitionare a unei benzi electrice in zona ranii. Asta va opri rana imediat, prevenind in acelasi timp pierderea excesiva a sangelui.

3.Apa cu sare

Un alt remediu excelent pe care il puteti utiliza este tamponarea zonei lezate cu un amestec din apa cu sare. Luati putina apa, amestecati putina sare si puneti pe rana. Mentineti putin timp, chiar daca la inceput va da senzatia de arsura. Veti observa cum face minuni in cazul hemoragiei.

4.Sticla

Sticla este o suprafata incarcata electro-negativ. Ajuta la oprirea sangerarii si actioneaza procesul de coagulare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati o bucata de sticla si sa o asezati pe zona afectata. Mentineti timp de 5 minute, insa cu grija, astfel incat sa nu va provocati o rana si mai mare.

5.Gheata

Pentru a scapa de sangerare nu trebuie decat sa aplicati cateva cuburi de gheata pe rana.

6.Cafea macinata

Este atat de simplu sa opriti sangerarea cu cafea. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa puneti cafea macinata pe zona cu probleme.

7.Pliculete de ceai

Iata un remediu efficient pe care il puteti utiliza in tratarea sangerarilor. Utilizarea oricarui pliculet de ceai pe zona taiata sau ranita, opreste imediat hemoragia. Pentru rezultate si mai bune, puteti pune pliculetele in apa rece si abia dupa sa le pozitionati pe rana. Presati cu grija si lasati sa actioneze timp de 10 minute. Sangerarea se va opri imediat.

8.Ceai din coada soricelului

Orice pliculet de ceai pus pe rana poate opri imediat sangerarea. Pentru efecte cat mai rapide, puteti pune pliculetul de ceai in apa rece, inainte de a-l folosi. Presati cu atentie si mentineti timp de 10 minute. Hemoragia se va opri imediat.

9.Amidon de porumb

Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa puneti amidonul de porumb pe rana pur si simplu.

10.Faina

Iata ca si faina poate fi folosita pentru oprirea hemoragiei. Nu trebuie decat sa presarati putina faina pe rana iar sangerarea se va opri. Acest lucru este posibil deoarece faina absoarbe si blocheaza curgerea sangelui.

Deci, data viitoare cand va taiati sau va loviti, opriti sangerarea cu ajutorul acestor remedii simple.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog