-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un gest de omenie !


Publicitate

Ora opt si cinci minute. In clasa, elevii din IX B, cu o lista in fata susoteau de zor:

„-Cat dai?

– Un leu. Tu?”

Ii intreb ce fac. Mi se raspunde ca strang bani. Ii mai intreb din nou pentru ce ii strang… Unul dintre ei imi spune ca vor sa cumpere o pereche de adidasi pentru un coleg mai mare care a venit la scoala incaltat cu papuci de casa.

Pe elevul respectiv il cunosc. Ii stiu problemele. La fel le stiu si ceilalti elevi si profesori. Pana la ora 9,00, banii erau stransi. O parte de la elevi, o parte de la profesori. Ma intalnesc cu elevul X din intamplare. Are hanoracul rupt, pantalonii jerpeliti si in cap o sapca roasa. In picioare insa are adidasi noi, alb cu negru. Nu spun nimic. El nu spune nimic, dar ochii ii lucesc ciudat a multumire.

Sunt mandra de elevii mei. Poate nu sunt cei mai destepti. Poate nu or sa ia bacalaureatul….Dar pentru mine, astazi au trecut cu brio un examen important. Acela de a fi OM. Restul sunt cuvinte si cifre in statistici.

Un articol de Luminiţa Vinţan


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog