-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O femeie ii cumpara unui cersetor o cafea. Acesta ii inmaneaza un biletel cu o confesiune surprinzatoare


Publicitate

O tanara mama, inca studenta, pe nume Casey se afla la Dunkin’ Donuts si isi cumpara micul dejun, cand un cersetor a intrat. Casey a considerat ca trebuie sa ii cumpere si lui micul dejun, insa ea nu s-a oprit aici si a impartit si masa cu acesta. La final, barbatul i-a inmanat un biletel a carui continut va va impresiona.

Atunci cand Casey i-a cumparat micul dejun barbatului pe nume Chris, s-au asezat impreuna la masa si au inceput sa discute. Cris i-a spus lui Casey povestea vietii lui, cum nu si-a cunoscut niciodata tatal iar mama ii murise de cancer.

Cris i-a povestit lui Casey si faptul ca incepuse sa ia droguri pentru a scapa de depresie. I-a povestit ca nu are un acoperis de-asupra capului si despre cum oamenii sunt rai cu el din cauza tuturor acestor circumstante.

Casey trebuia sa mearga la servici, insa Cris a rugat-o sa astepte un moment cat sa ii scrie un biletel.

Pe biletel scria: „Am vrut sa ma sinucid azi, datorita tie nu imi mai doresc asta. Multumesc, suflet frumos!”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog