-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iubirea nu are limite: un sot iubitor a plantat timp de 2 ani mii de flori astfel incat sotia nevazatoare sa le poata simtii mirosul


Publicitate

Este posibil ca acest articol sa reprezinte cel mai emotionant gest de care veti auzi intreaga zi.
Din dorinta de a fi cat mai romantic, un batran din Japonia a plantat o mare de flori doar pentru a-i pune zambetul pe buze sotiei sale.

Domnul si doamna Kuroki traiau o viata frumoasa intr-o zona rurala din Japonia si erau casatoriti de 60 de ani. Dupa 30 de ani de casatorie, doamna Kuroki si-a pierdut brusc vederea in urma unor complicatii ale diabetului. Isi planuisera sa mearga intr-o vacanta prin tara dupa ce ies la pensie.

Deoarece nu mai putea vedea, doamna Kuroki a devenit depresiva si nu mai voia sa iasa din casa. Domnul Kuroki incerca sa gaseasca o modalitate de a-si inveseli sotia si astfel i-a venit ideea de a planta o gradina intreaga de flori astfel incat mirosul sa o atraga afara din casa. A hotarat sa planteze flori micute roz, pe nume shibazakura, deoarece acestea au o mireasma puternica iar el era de parere ca frumusetea nu se gaseste doar in infatisare.


Acum, aceasta ferma atrage oameni, din intreaga lume, interesati de aflarea acestei povesti de dragoste. 

Cel mai important aspect este acela ca gestul barbatului a reusit sa puna din nou zambetul pe fata doamnei Kuroki. Uneori vizitatorii pot intalni cuplul plimbandu-se prin gradina.


Ce loc incantator!

Aceasta este cu adevarat o poveste de dragoste care va fi povestita si peste ani.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog