-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dupa 37 de ani de casnicie, sotul si-a parasit sotia pentru secretara. Cum reactioneaza aceasta in momentul in care el cere casa, este de nepretuit!


Publicitate

Cei 37 de ani de casnicie nu au mai contat pentru Jake atunci cand a hotarat sa isi paraseasca sotia pentru secretara sa cu mult mai tanara. Noua partenera de viata si-a dorit sa se mute cu iubitul in casa care valora peste 1 milion de dolari. Avocatul barbatului a castigat procesul iar Jake era liber sa se mute in casa impreuna cu iubita.

Cu ajutorul avocatilor, barbatul si-a fortat sotia sa paraseasca locuinta, dandu-i un ultimatul de 3 zile pentru a se muta. In prima zi, femeia si-a impachetat lucrurile, in a doua zi a chemat o firma de transport, care i-a ridicat cutiile si, in ultima zi, s-a asezat pentru ultima data la masa din sufragerie si a mancat creveti si caviar, asezonati cu o sticla de vin rosu Chardonnay.
Cand a terminat de mancat, a luat bucati de creveti, inmuiate in caviar, si le-a introdus in interiorul galeriilor care sustineau draperiile. Apoi, a facut curat in bucatarie si a plecat. Sotul s-a intors acasa, cu noua iubita si, in primele zile, au crezut ca pot fi fericiti impreuna.

Curand, casa a inceput sa miroasa urat si nimeni nu si-a dat seama de unde venea mirosul. Au chemat deratizarea si au umplut casa de odorizante, dar a fost inutil. Pana la urma a trebuit sa se mute, din cauza mirosului care nu disparea. Apoi au incercat sa vanda casa, dar niciun client nu voia sa o cumpere din cauza mirosului.

Femeia si-a sunat fostul sot, sa il intrebe ce mai face. Acesta s-a plans de problemele pe care le are cu casa iar ea s-a oferit sa renegocieze intelegerea de divort, daca ii da ei casa. Barbatul, disperat sa scape de casa pe care nimeni nu o voia, i-a vandut-o la doar 10% din pretul initial, insa cu o singura conditie, trebuia sa plateasca in acea zi. In cateva zile fosta lui sotie s-a mutat inapoi acasa..

Cand a ajuns acasa, femeia a vazut cum fostul sot isi muta mobila intr-o casa noua. Printre obiecte, se aflau si galeriile de lemn ale draperiilor, cu tot cu bucatile de creveti.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog