-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca va este teama de botox sau pur si simplu nu aveti bani, il puteti prepara chiar la dumneavoastra acasa!


Publicitate

Toate femeile au probleme cu ridurile, dupa o anumita varsta, asa ca incearca tot felul de trucuri care sa le ajute sa para mai tinere. Unul din ele este botoxul, o prescriptie medicala injectabila la nivelul muschiului, pentru a imbunatati aspectul sau pentru a reduce ridurile.

Pe de o parte, multe femei nu si-l permit deoarece este destul de scump, insa pe de alta parte nici nu prea l-ar incerca deoarece poate avea multe efecte adverse.

Botox apare din producerea toxinei botulinice. Reduce contractiile muschilor faciali, raspunzatori cu aparitia ridurilor, prin obstructionarea transmisiei impulsului nervos spre muschi, in zona injectata.

Majoritatea femeilor care opteaza pentru acest gen de tratament, nu sunt constiente de riscurile la care se supun, fiind incantate doar de efectele imediate.

Procesul de imbatranire este unul natural si inevitabil, asa ca indiferent ce mancam, unde locuim sau ce facem, cu siguranta ajungem sa imbatranim. Cu toate acestea, natura ne ofera ingrediente care ne ajuta sa ascundem putin varsta reala.

Aceste ingrediente nu pot da inapoi timpul, insa cu siguranta pot face mai putin vizibile semnele imbatranirii, iar rezultatele se vad imediat.

Din fericire, aceste ingrediente naturale sunt extrem de ieftine si cu siguranta le aveti chiar la dumneavoastra in casa. Folosind aceasta masca, pielea dumneavoastra va deveni mai ferma, mai hidratata, iar semnele oboselii vor disparea.

Cum se prepara aceasta masca?

Ingrediente:

  • 1 lingura amidon de porumb
  • 1 lingura crema cu un nivel scazut de grasime
  • 5 linguri suc de morcovi proaspat

Mod de preparare:

Puneti amidonul in 100 ml de apa. Puneti totul intr-un ibric si asezati pe foc, amestecand pana cand se ingroasa. Adaugati sucul de morcovi si crema in momentul in care amestecul s-a racit. Amestecati din nou pana cand se omogenizeaza.

Inainte de aplicarea acestei masti, curatati-va bine tenul. Aplicati pe zonele cu probleme si lasati sa actioneze timp de 30 de minute. La final, clatiti cu apa calduta.

Pastrati crema ramasa, la frigider si folositi-o data viitoare.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. ce fel de crema zici la ce te referi crema cu bivelul dcazut in grasime

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog