-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A dormit cu bandaje si folie alimentara pe abdoment- dimineata a avut parte de un miracol!


Publicitate

Daca va spunem ca stim cel mai bun remediu pentru indepartarea vergeturilor, ne-ati crede? Aceasta metoda este extrem de eficienta in cazul vergeturilor aparute in urma unei sarcini si este foarte simplu de realizat. Aveti nevoie de folie alimentara si lotiune cu alge de mare. Aceasta metoda preparata in casa a fost prezentata de Colleen, mama a 3 copii. Voia sa fie din nou in forma si sa scape de semne.

Ea a spus ca prietenele au fost cele care au convins-o sa incerce aceasta metoda: pierderea in greutate cu ajutorul celofanului. Nu s-a gandit prea mult si a decis sa incerce deoarece simtea ca intregul ei corp, mai ales in zona abdomenului, nu mai era atragator si plat ca in trecut. Coleen a mers la plafar si a cumparat o lotiune pe baza de alge, bandaje si folie alimentara.

Iata ce a facut!

In fiecare seara, inainte de a merge la culcare, aplica lotiunea pe abdomen, apoi se infasura cu folia, insa nu prea strans. La final, infasura totul cu bandaje. Cand s-a trezit dimineata, a avut un soc. A dat totul jos si si-a masurat talia, pierduse deja 1.5 cm. Pur si simplu nu ii venea sa creada.

Aceasta metoda este extrem de folositoare in cazul eliminarii retentiei de apa. Femeia a mai mentionat si faptul ca este nevoie sa faceti exercitii si sa mancati sanatos. A, si nu uitati sa beti multa apa.

Speram ca acest articol sa va fie folositor si sa il impartasiti si prietenilor. Multumesc!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. A adormit cu folie alimentare pe abdomen. A doua zi..miracul - i s-au aprins rinichii! Cum sa faci asa ceva?

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog