-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca sunteti fumator de cel putin 5 ani, aceasta reteta va poate curata plamanii


Publicitate

Fumatul este cel mai nesanatos obicei care duce la moartea atat a tinerilor cat si a batranilor, fiind din ce in ce mai viral.
Toata lumea vorbeste despre cat de nocive sunt tigarile iar medicii sunt foarte ocupati cu tratarea pacientilor care au acest obicei. Fumatul afecteaza fiecare celula din organism si paralizeaza functiile vitale.



Este extrem de agresiv cu plamanii iar oamenii de stiinta sustin faptul ca fumatul este principala sursa care dezvolta celule canceroase anormale. In plus, problemele respiratorii precum bronsita si astmul sunt strans legate de fumat.

Expertii sunt de parere ca remediile naturale pot reduce efectele nocive pe care tigara le are asupra organismului asa ca, am hotarat sa va oferim o reteta eficienta, ce curata plamanii si vine in ajutorul fumatorilor incapatanati.

Reteta naturala de curatare a plamanilor

Ingrediente:

  • 2 lingurite turmeric
  • 1 radacina de ghimbir mica
  • 1 litru de apa
  • 400 grame de usturoi curatat si tocat
  • 250 grame pudra de stevie

Mod de preparare :

Fierbeti apa intr-o cratita medie. Adaugati pudra de stevie si in timp ce apa fierbe, adaugati si restul ingredientelor. Lasati la fiert inca 5 minute si inchideti focul. Lasati amestecul sa se raceasca, la temperatura camerei. Depozitati intr-un borcan de sticla si puneti la frigider.

Dozaj

Luati 2 linguri, din acest preparat, dimineata, pe stomacul gol si alte 2 linguri seara, dupa cina.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog