-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce s-a intamplat atunci cand am inceput sa consum laptele auriu inainte de a merge la culcare.


Publicitate

Fiecare dintre noi are un anumit ritual inainte de a merge la culcare. Fie beti putina apa, va spalati pe dinti, faceti un dus rapid sau va puneti pijamaua pufoasa cu dinozauri.

Sau cel putin eu asa fac. Si nu radeti de pijamaua mea!

Un practicant al medicinei ayurvedice m-a indrumat sa consum in fiecare seara, cu 6o de minute inainte de a adorm, lapte auriu.



Insa ce este laptele auriu?


Elementul principal al laptelui auriu este turmericul, compusul principal fiind curcuminul, un polifenol din planta de curcumina, bogata in antioxidanti si proprietati antiinflamatorii si anticancerigene.

Un alt element esential al laptelui auriu este piperul negru. Atunci cand amestecati piperul negru si turmericul, cresteti bio-utilitatea curcuminului de 1000 de ori astfel, organismul poate ingera si mai mult.

Sa vedem de ce ce m-am bucurat prin consumul de lapte auriu.


1. Un ficat mai sanatos.

Mi-a fost greu sa realizez la inceput insa dintr-o data ma simteam mai bine. Ca si cum organismul meu era mai curat. Se pare ca turmericul poate imbunatatii functiile ficatului, ajutand si la detoxifiere in acelasi timp.

2. Creierul meu functioneaza mai bine decat o facea.

Imi place sa cred despre mine ca sunt destul de inteligent insa laptele auriu mi-a imbunatatit activitatea craniana pana la 100%! Acest lucru a putut fi posibil datorita capacitatii turmericului de a imbunatati memoria si functia responsabila cu inregistrarea informatiilor.

3. Colonul meu functioneaza mai bine.

In ceea ce ma priveste, trecerile de la diaree la constipatie si invers, reprezentau o realitate. Eu aveam acel gen de digestie furioasa. Insa din momentul in care am inceput sa beau lapte auriu, totul s-a schimbat. Deja nu mai am probleme cu balonarea sau gazele iar scaunul este normal.

4. Nu m-am mai imbolnavit.

Turmericul imbunatateste sistemul imunitar, ferindu-va de boli.

Deci cum se prepara?


In primul rand trebuie sa faceti o pasta din turmeric.

Aveti nevoie de:

• 1/2 ceasca de apa plata.
• 1/4 ceasca de pudra turmeric organic
• 1/2 lingurita de piper organic.

Instructiuni:

Amestecati toate ingredientele intr-o cratita mica, la foc mediu, pana cand se transforma intr-o pasta. Lasati la racit, in frigider.

Acum este momentul sa pregatiti laptele. Aveti nevoie de:

• 1 lingurita lapte de cocos organic
• 1 lingurita pasta de turmeric
• 1 ceasca lapte de migdale
• Miere organica, dupa gust.

Instructiuni:

Amestecati toate ingredientele la foc mediu, cu exceptia mierii, si consumati atunci cand s-a racit. Mierea se adauga la sfarsit cand bautura s-a racit.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog