-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 Semne ca sufletul dumneavoastra s-a reincarnat


Publicitate

Reincarnarea s-ar defini, in varianta literara ca, „traspunerea sufletului intr-un alt corp”. Anumite religii, si mai ales hindusii, cred ca dupa moarte sufletul se muta pentru a exista intr-o alta forma de viata. In timp ce noi nu stim cu siguranta ceea ce se intampla dupa ce murim, multi dintre noi au sentimentul ca au trait mai multe vieti aici, pe Pamant. Daca si dumneavoastra va intrebati daca ati trait sau nu de mai multe ori pe pamant, va puteti folosi de aceste semne pentru a afla raspunsul.

CELE 10 SEMNE CARE ATESTA FAPTUL CA SUFLETUL DUMNEAVOASTRA S-A REINCARNAT:



1. AVETI O INTUITIE DESAVARSITA.


Oamenii care s-au reincarnat au abilitatea de a sti anumite lucruri inaintea noastra, a tututror. Ei pot patrunde adanc in creier pentru a accesa informatii pe care altii nu le pot dobandi. Sufletele intuitive pot avea conexiuni cu alte dimensiuni sau cu alte lumi, fiind capabile sa comunice cu fiinte de pe alte planete sau din alte galaxii. Petrec mult timp in liniste, meditand asupra informatiei pe care au primit-o si incercand sa puna totul cap la cap pentru a afla raspunsul.

2. AVETI ADESEA DÉJÀ VU.


Daca v-ati reincarnat, este posibil sa aveti sentimentul ca anumite evenimente vi s-au mai intamplat si inainte. De exemplu, daca faceti o calatorie prin tara si simtiti ca si cum ati mai mers pe acele drumuri (desi nu ati mai facut asta), acest aspect poate indica faptul ca ati mai trait o viata, insa intr-un alt organism. Anumiti oameni, anumite obiecte sau locuri va pot parea familiale chiar daca nu va amintiti sa le mai fii vazut.

3. SUNTETI EXTREM DE SENSIBIL.


Sufletele reincarnate au un nivel mai crescut de sensibilitate si empatie. Simt totul in inima si cred ca misiunea lor in viata este aceea de a aduce pacea si linistea pe pamant. Trec prin perioade grele in care se lupta cu energiile pozitive si negative ale acestei lumi, avand nevoie de foarte mult timp pentru a se echilibra. Persoanele empatice urasc sa stea in spatii aglomerate si galagioase asa ca, le evita cat pot de mult.

4. SIMTITI CA LOCUL DUMNEAVOASTRA NU ESTE AICI.


O persoana reincarnata se simte straina de Pamant. Isi cauta in permanenta casa si nu o poate gasi. Se simte asemeni unui extraterestru pe Pamant, privind cum toti oamenii din jurul ei isi traiesc viata de zi cu zi. Nu poate intelege cum si de ce nu simte ca ar trebui sa se integreze in „activitatile” normale. Acesti oameni prefera sa petreaca mult timp singuri, stand intinsi sub cerul plin de stele, contempland viata si evitand lucrurile care nu au nicio importanta in fata lor.

Sufletele reincarnate incearca mereu sa se intalneasca cu familiile sufletului lor si duc o lupta permanenta pentru a se integra in viata de pe aceasta planeta.

5. SIMTITI CA TREBUIE SA VIZITATI LOCURI INDEPARTATE.


Cu siguranta aveti amintiri ca ati trait intr-o anume tara sau intr-un anume oras, in trecut, iar acum aveti o dorinta incomensurabila de a merge din nou acolo. Aveti un suflet cutreierator si cum realizati ca „acasa” nu reprezinta ceva fizic, ci un sentiment din interior, cu siguranta va simtiti atras de anumite locuri. Nu ezitati sa mergeti in tari diferite sau sa va petreceti viata asa cum va doriti, cu siguranta asa veti invata multe lectii despre misiunea sufletului dumneavoastra.

6. VA PLAC CONVERSATIILE PROFUNDE.


Nu va atrag deloc conversatiile de duzina; aveti o pasiune de neoprit pentru conexiunile reale, pentru conversatiile care va pot tine atent ore in sir fara sa va ridicati de pe fotoliu. Multi v-au descris ca fiind un suflet batran deoarece va bucurati de conversatiile care au un sens, cum ar fi despre Univers, stiinta, istorie, filozofie, arta sau natura. Va plictisesc imediat barfele, moda sau tot ceea ce este superficial.

7. AVETI AMINTIRI DIN VIETILE ANTERIOARE.


Nu puteti scapa de sentimentul ca ati mai trait candva pe acest pamant iar amintirile va revin in vise, prin intermediul unei melodii, a unei fraze dintr-o carte sau prin alte metode misterioase. Nu puteti asocia aceste amintiri cu viata aceasta asa ca nu puteti stabili clar momentul in care s-au petrecut. Stiti doar ca au avut loc si ca va doriti sa aflati mai multe despre viata dumneavoastra anterioara. Copiii povestesc cele mai multe lucruri despre existenta anterioara deoarece doar ce s-au intors dintr-o incarnare anterioara.

8. NU VA SIMTITI PREA APROPIAT DE FAMILIE.


Chiar daca va pasa si va iubiti familia, va simtiti ca si cum nu ati face parte din acea structura. Nu reusiti sa stabiliti o conexiune clara si de multe ori va intrebati daca nu cumva apartineti unei alte familii. Este posibil sa visati ca aveti alti parinti si sa simtiti ca i-ati cunoscut undeva, candva. Acest lucru inseamna ca ati avut acesti parinti intr-o viata anterioara.

9. VA DORITI ADESEA SINGURATATEA.


Asa cum am mentionat mai devreme, modul in care aceasta lume functioneaza va da adesea o stare de confuzie si de suprasolicitare. Va simtiti frustrat si dezechilibrat datorita lumii superficiale in care traim asa ca va doriti mereu sa gasiti adevaratul sens al vietii. Aveti nevoie de timp si de spatiu pentru a va „trata” de intalnirea cu societatea. Cu siguranta stati in natura foarte mult timp si petreceti zile in sir departe de tehnologie si de oameni, curatandu-va astfel mintea si sufletul.

10. AVETI TEMERI CARE PAR DESTUL DE REALE.


Temerile se leaga adesea de ceea ce vi s-a intamplat intr-o viata anterioara. De exemplu, teama de apa poate spune ca intr-o viata anterioara ati murit inecat. Teama de foc poate transmite faptul ca ati murit intr-un incendiu. Pentru a scapa de aceste sentimente, incercati sa luptati cu dumneavoastra si sa le contracarati.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog