-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un pahar de vin rosu este echivalentul unei ore de exercitii.


Publicitate

Sa recunoastem- mersul la sala nu este activitatea preferata a tuturor, insa un pahar de vin poate fi o adevarata relaxare. Iata o veste buna pentru toti consumatorii de vin rosu. Conform unui studiu, un pahar de vin rosu poate avea aceleasi efecte ca ale unei ore intregi de transpirat la sala.

Studiul realizat de catre Universitatea Alberta din Canada, a scos la iveala faptul ca un compus al vinului rosu, numit resveratrol, poate oferi beneficiile unei ore de mers la sala. Cu un singur pahar care contine bautura dumneavoastra preferata, puteti obtine performanta fizica, intarirea muschilor si buna functionare a inimii.



Cine beneficiaza de aceasta descoperire?

Studiul, publicat in Jurnalul Psihologiei, mentioneaza faptul ca resveratrolul poate spori efectele antrenamentului dar si performanta. Daca pur si simplu nu puteti merge la sala sau nu va place sa mergeti pentru ca preferati barurile, nu trebuie sa va simtiti vinovat. Conform lui Jason Dyck, coordonatorul principal al studiului, consumul unui pahar de vin rosu care contine o cantitate ridicata de reservatrol, poate oferi aceleasi beneficii ca si cele pe care vi le ofera sportul.

Persoanele care nu pot merge la sala, pot pur si simplu consuma zilnic un pahar de vin rosu, obtinand astfel rezultatele pe care si le doresc. Trebuie insa sa luati in considerare doua aspecte:

1. Regula se aplica doar in cazul vinului rosu. Daca va place mai mult cel alb, consumul acestuia nu reprezinta un echivalent al miscarii fizice. De fapt, nicio alta bautura nu functioneaza, asa ca nu va entuziasmati atunci cand beti vin alb sau alte bauturi.

2. Studiul recomanda consumul unui singur pahar de vin. Unii oameni cred ca trebuie sa consume o sticla pe saptamana pentru a obtine efectul a 4 sau mai multe antrenamente. Aceasta presupunere este total gresita. De fapt, studiul spune sa beti un singur pahar de vin pe saptamana. Daca adaugati unul sau doua in plus, nu reprezinta o ora sau doua in plus, de sala ci doar mai multe calorii. Aceste restrictii insesizabile nu trebuie sa va distraga de la ideea principala: consumul unui pahar de vin rosu imbunatateste starea fizica si performanta.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog