-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Studiile o arata: ghimbirul este de 10,000 de ori mai puternic decat chimioterapia.


Publicitate

Ghimbirul are foarte multe intrebuintari, nu se foloseste doar in practicile culinare. In ultimul timp efectele sale miraculoase s-au aplicat si asupra multor tipuri de cancer.

Un studiu al Universitatii din Giorgia a scos la iveala faptul ca ghimbirul poate reduce cu 56% o tumora de prostata, avand ca subiecti soarecii. Acest aliment ofera soarecilor antioxidanti si reduce inflamatiile.



Un alt studiu a demonstrat faptul ca un compus al ghimbirului, 6-shogaol, este de neegalat in combaterea celulelor canceroase. Aspectul tumoral al acestor celule canceroase stem este doar de 2 la 1%, insa sunt foarte greu de eliminat. Celulele canceroase stem pot crea multe alte celule daca nu sunt distruse.

“Acest lucru demonstreaza faptul ca aceste celule canceroase stem sunt capabile sa se reinnoiasca; sunt rezistente la tratamentul chimioterapeutic conventional si se pot multiplica, formand noi colonii tumorale. Singurul mod prin care va puteti asigura ca ati scapat de cancer este sa distrugeti celulele canceroase stem din interiorul tumorii.”

Studiul mentiona si faptul ca modalitatile obisnuite de preparare si gatire a ghimbirului, produc 6-shogaol.

“Cercetatorii au descoperit faptul ca efectele distrugatorilor cancerului s-au produs la nivelul unei concentratii nontoxice, asupra celulelor canceroase. Ceea ce inseamna ca acest component al ghimbirului omoara doar celulele canceroase, omitandu-le pe cele sanatoase. Acest lucru il deosebeste de tratamentele conventionale, care nu sunt selective si astfel afectand organismul pacientului.”

6-shogaol are un impact puternic asupra celulelor canceroase, in cazul cancerului mamar, putand bloca inclusiv dezvoltarea acestor celule.

Acest compus a putut omori mai multe tumori si celule canceroase decat a facut-o medicamentul Taxol. 6-shogaol este de 10,000 de ori mai eficient, in eliminarea celulelor canceroase stem si in pastrarea intacta a celulelor sanatoase, decat dozele crescute de Taxol .

Desi studiul a fost realizat pe culturi celulare si nu pe oameni, promite multe in cazul bolnavilor de cancer.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog