-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Compresele cu miere - vindeca tusea si curata mucusul din plamani intr-o singura noapte! Extrem de eficient pentru copii


Publicitate

Acest remediu natural este folosit in tratarea bolilor cailor respiratorii.

Datorita activitatii biologice, mierea poate elimina mucusul, care apare de cele mai multe ori atunci cand se instaleaza tusea. 

Aceste comprese cu miere sunt excelente deoarece pot elimina tusea intr-o singura seara!



Comprese cu miere-reteta

Ingrediente necesare:

  • miere;
  • faina;
  • ulei vegetal;
  • tifon;
  • servetel;
  • banda adeziva.

Mod de preparare:

In primul rand, amestecati faina cu o cantitate mica de miere, astfel incat sa obtineti un amestec ce nu vi se lipeste de maini. Acesta este amestecul pe care il utilizati pentru compresa.

Acum, adaugati ulei vegetal si mai dati amestecul inca o data, prin faina. Puneti-l pe un servetel si infasurati servetelul in tifon.

Folosind banda adeziva, lipiti-l pe piept sau pe spate si puneti pijamaua peste.

Amintiti-va sa nu amplasati continutul in jurul inimii. El trebuie sa fie situat deasupra inimii.

Folositi acest tratament inainte ca sa meargeti la culcare. Puteti tine compresele intreaga noapte si daca doriti un efect mai sporit, puteti adauga putina pudra de mustar.

Daca faceti acest lucru, este de recomandat sa puneti ceva care sa protejeze cearsafurile, deoarece veti transpira foarte mult.

Aceste comprese pot face minuni pentru sanatatea dumneavoastra deoarece contin antiinflamatori activi cu efect de incalzire. Rezultatul acestor comprese se vede imediat. Chiar si in cazul in care boala este la inceput, efectele se vad garantat. Aceste comprese va ajuta sa tratati boala fara batai de cap.

Veti simti o eliberare imediat dupa ce ati folosit prima compresa. Pentru ca acest remediu sa functioneze, trebuie sa repetati procedura de mai multe ori.

Aceste comprese se folosesc mai ales pentru tratarea tusei.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog