-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Circulatie sanguina proasta, picioare si maini reci? Iata cum rezolvati problema!


Publicitate

Circulatia proasta poate afecta persoanele de orice varsta si, de cele mai multe ori, prima oara se manifesta la nivelul extremitatilor. Chiar daca afecteaza tot corpul, este mult mai evidenta in zona membrelor. Exista cativa factori care contribuie la aparitia circulatiei proaste si acestia sunt vase de sange subtiate si sedentarismul. Aceasta conditie fizica poate parea inofensiva la inceput insa trebuie sa va determine sa va schimbati stilul de viata. Primul lucru pe care il puteti face este dezvoltarea unei activitati fizice. Daca nu aveti timpul si energia necesara pentru aceasta activitate, incercati sa respectati sfaturile de mai jos.



Apa

Consumul unei cantitati adecvate de apa ajuta la functionarea corecta a organismului. Hidrateaza, stimuleaza digestia si imbunatateste aportul nutritional in celule. Conform nutritionistilor, adultii trebuie sa consume intre 1.5 si 2 L de apa/zi.

Piperul Cayenne

Capsaicin, ingredientul activ din piperul cayenne, stimuleaza circulatia sanguina si intareste peretii arterelor si capilarelor. De asemenea, elimina simptomele legate de circulatia proasta precum durerile de cap, picioarele reci si carceii.

Ginkgo biloba

Acest supliment poate fi ingerat sub forma de capsule sau pilule. Este extrem de eficient in imbunatatirea circulatiei sanguine prin capilare, mai ales in creier, fiind un minunat amplificator al gandirii.

Castanele salbatice

Proprietatile castanelor salbatice sunt foarte bine cunoscute in intreaga lume fiind utilizate mai ales pentru tratarea circulatiei proaste. Ingredientul esential este aescin sau escin, acesta nu numai ca reduce inflamatiile dar intareste si capilarele.

Ghimbirul

Acest ingredient, des intalnit in bucatariile noastre, este un bun stimulent pentru circulatia sanguina. Acesta contine gingerol si zingeron, are un efect de incalzire a organismului, imbunatatind circulatia saguina. In plus, consumul regulat de ghimbir previne formarea cheagurilor si astfel reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Uleiul esential de ghimbir, scortisoara si rozmarin

Beneficiile acestor uleiuri constau in expandarea peretilor vaselor capilare, permitand sangelui sa circule. Acest aspect are un efect termic asupra organismului. Cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj inainte de utilizarea produsului pentru masaj.

Uleiul de peste

Acest ulei este esential in indepartarea depozitelor de grasime de la nivelul peretilor arteriali, conducand la o circulatie optima. In plus, uleiul de peste creste HDL sau colesterolul bun din organism.
Exista doua metode de ingerare a acestuia, fie prin consumul de peste o data pe saptamana, fie prin suplimente alimentare.

Usturoiul

Beneficiile usturoiului sunt nelimitate. Acest aliment minunat imbunatateste circulatia, reduce presiunea sanguina si previne tromboza. In plus, reduce si riscurile aparitiei arterosclerozei. Conform unui studiu publicat in The Journal of Nutrition in 2006, usturoiul este extrem de benefic in problemele cardiovasculare.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog