-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Apa alcalina omoara celulele canceroase- iata cum sa o preparati!


Publicitate

Sa va incepeti ziua cu un pahar de apa cu lamaie, poate face minuni pentru organism. Pe langa o hidratare ca la carte, apa cu lamaie este un prieten de nadejde al organismului si al creierului. Adaugati ghimbir, castravete si menta, pentru a obtine o bautura detoxifianta care sa va mentina in forma intreaga zi.

Lamaia este bine-cunoscuta pentru ph-ul sau echilibrant. Desi are un gust acid, este un aliment alcalin care mentine echilibrul organismului. Este un puternic dezinfectant, ajutand in cazul mai multor disfunctii si avand 22 de proprietati anticancerigene.



Reteta este gata in 5 minute:

• 1 lamaie
• 1/2 castravete
• 1/4 radacina de ghimbir
• 1/2 cescuta frunze de menta

Decojiti ghimbirul inainte de utilizare. Taiati toate ingredientele si adaugati apa. Daca doriti sa beneficiati de toate proprietatile alimentelor, nu le scoateti din bautura dupa prima utilizare. In mod normal, rezista in jur de trei zile daca puneti apa proaspata peste ele.

Beti pe stomacul gol pentru rezultate maxime.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog